aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 gelir batiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 hollanda haddinden fazla kalabalık diye biliyorum ingilterede ufacık bir tecrübem oldu ve çok daha uzununu yaşamak istiyorum ömrümde inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 hollanda'da kafa guzel hersey guzel kiyas bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bence kesinlikle brüksel. hem şehir merkezi istanbula benziyor ,hem de şehir merkezinin iki adım ilerisi ferah. kafa rahatlığı derken kafa güzelliğinden bahsediliyorsa da belçikada da oldukça rahat öyle işler. fransızca da konuşursun , ingilizce de. amsterdam bir yerden sonra bayıyor , daha kalabalık çok turist var ve pahalı. eğer canın amsterdam çekerse de hızlı trenle daha kısa ama normal trenle de 2.5 saatte kendini amsterdama atabiliyorsun. ve tabiki ben brukselde gördüğüm kadar güzel kızı amsterdamda göremedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 holB)-landa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bi de o şehirler küçük, kasaba oralar yaşanmaz orda durumu yanlış. merzifonun nüfusu da 100 bin ama trene atlayınca yarım saatte amsterdama gidemiyosun. onu da hesaba katın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 güzel kızlar işime pek yaramayabilir ya,daha çok kompiiiiilekse sokabilirler=P ama ingiltere elendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Hollanda aralarında en iyi olarak gözüküyor. ---Belçika'nın daha düne kadar hükümeti yoktu. ---Ingiltere aşırı pahalı,2 ay kaldım az da olsa fakat paranın nasıl gittiğini anlamıyorsun. Almanya hakkında pek bilgim yok.Fakat Hollanda daha free bir ülke diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hollanda veya belcika, pek farkli degiller zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 venezuyela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/sep/29/britain-quality-of-life ingilteredeyim 3 aydır, ben rahat yaşıyorum dayımın yanında vs kaldığım için de etrafımda çok yerli adam var , cambridgedeyim, bi kuenim de londrada yaşiıyor. burda hayat zor, rahat değil. Londrada hele , kazandığın para kiraya ve yemeğe gidiyor, öle para biriktiriim vs gibi bişey düşünme, Hayat pahalı, işsizliğin en tavan yaptığı dönem şu sıralar. Benim 1 senem var mezun olmama, denicem burda iş bulup kalmayı ama olmassa da çok zorlamayıp dönmeyi planliorum veya başka ülkelere bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 is bulma konusunda almanya>hollanda>dingiltere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar