nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 benim en cok guldugum bütün dünya kapitalist iken barınamayan komünism e laf edenler kapitalist ekonomiye sahip tek bir ülke komünist dünya ya karşı durmaya calıssaydı neler olabılırdı bi düşünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hamsilipilav said: napolyonn kafa karışıklığı yaşama abicim şimdi islam aslında komünizm'e yakın bir ideoloji allah ve doğaüstü zırvalıklar dışında ama senin tayfa dindar değil dinci ve din tüccarı olduğu için senin kapitalizm'i eleştirmemen aksine ölümüne savunman lazım yoksa oy vs alamazsınız zaten. bak düzeltiyorum yarın öbür gün pilav toplantısında yanlış konuşmazsın şimşekleri üzerine çekmezsin diye seni düşündüğüm için seni zindana bağlayıp kırbaçlayarak mı eğitim verdiler dostum ne bu öfke az bi soğuk suya gir buharın çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 napolyon ben seni sevmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ben cleric olarak d&d grubuma eklemeyi düşünüyorum kabul ederse healer classımız yok hiç zaten grupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar