Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bir alana bir bedava varmış sc2yi takip edip de bir türlü alamayan, arkadaşının acciyle oynayan, 2 kardeş tek acc kullananlar için güzel bir kampanya... benim ufaklık custom takılıyordu hesabımdan arada,starcraftturkiye ödüllerini görünce gaz oldu gidip facebook oyunları,lol falan oynıcağına sc2 oyna bak ne güzel ödüller dedim :D alabileceğinden değil de facebookun saçma sapan oyunlarında takılacağına elit , mind gamei bol olan oyun oynasın diye bir tane ben alıcam, ben de alıcam diyen varsa alalım ortaklaşa bu kampanyadan oyun, hatta istanbul içinden biri varsa alıcak bu vesileyle birkaç kişiyi daha çağırıp oturup iki muhabbet ederiz bayramda
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 /pm td)pentagram çaktırma smurflicem turnuvayı
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 inyourmind said: Sleeep said: benim ufaklık
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 herkesin ufaklığı kendine , takılmayın bu kadar
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Sleeep said: elit , mind gamei bol olan oyun dedim ilk mesajda herkes benim ufaklığa takmış, seviye up pls...
Öne çıkan mesajlar