Alcest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Oyun çıktığı gibi almıştım çok az oynadım 20-25 oyun anca yaptım 30$ dan satıyo herhalde bakmadım ama 30 tl den vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bedavaya satıyolar oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Hiç bakmadım valla aldım oynadım biraz yatıo demek bedava oldu oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 oyun bedava olmasına bedava oldu ama senin elindeki account legacy account şuan. satabilirsin 20 30 liraya gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Valla ne bilim boş durcağına 1 senedir duruo account satılsın dedim 20-30 ne gelse kar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bedava account ile mm ye girmek çok sıkıntılı, ayrıca her heroyu para ile almak gerekiyor(8-10 tanesi hariç).Eskisi gibi 30 dolar veriyim sıkıntısız oyniyim olayıda yok.o yüzden 20-25 dolara bile rahat satılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Legacy 10 euroya satıldı sanıyorum ben de almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ebaya bak bi nekadar ediyor eski acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar