inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Herkese selam.Amerika'dan getirttiğim klavyemi satmak istiyorum çünkü mekanik klavye alacağım.Ürünü sadece bir kaç starcraft maçımda kullandım o kadar.(Yazmak için eski yadigardan faydalanıyorum :P).Uzun lafın kısası istediğim rakam 250 lira pazarlık payı bulunmamaktadır.Çok ısrar olursa bir kaç fotoğrafını koyarım.Alıcı arkadaşın İstanbul içinde olması tercihimdir şayet şehir dışından alıcı çıkarsa aramızda anlaşacağımızı düşünüyorum. Ürünün linki:http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.199817100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Fiyatta ufak bir hata yapmışım fiyat 200 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bunum mouse u 140'a gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 204 liralık klavyeyi 200 liraya satarım diyorsun yani. İnşallah satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Todesengel said: 204 liralık klavyeyi 200 liraya satarım diyorsun yani. İnşallah satarsın Hocam nerede 204 lira allah'ını seviyorsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Verdiğin linkte 119.99$ yazıyor(tabi ülkemize shipping yok, shipping olsa ordan da 15$ ekle), 120$ TL'ye çevirirsek (1.7 ile çarparsak) 204 lira eder. Her ne kadar 3 - 5 kere dahi kullanmış olsa 2. el için pek iyi bir fiyat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Todesengel said: Verdiğin linkte 119.99$ yazıyor(tabi ülkemize shipping yok, shipping olsa ordan da 15$ ekle), 120$ TL'ye çevirirsek (1.7 ile çarparsak) 204 lira eder. Her ne kadar 3 - 5 kere dahi kullanmış olsa 2. el için pek iyi bir fiyat değil. Zeki arkadaşım benim.Verdiğim link amerika için.Avrupa'ya euro üzerinden satılıyor bu da güncel fiyatını 291 lira yapıyor piyasa fiyatı zaten 305 lira bu klavyenin. Bir fikri öne sürerken biraz araştırın neden böyle diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Todesengel said: Verdiğin linkte 119.99$ yazıyor(tabi ülkemize shipping yok, shipping olsa ordan da 15$ ekle), 120$ TL'ye çevirirsek (1.7 ile çarparsak) 204 lira eder. Her ne kadar 3 - 5 kere dahi kullanmış olsa 2. el için pek iyi bir fiyat değil. Ve MHP'nin 40. yılı ? Bu ne biçim hesap be, şu satış başlıklarının altına sırf baltalamak için şu tarz mesajların atılmasına hasta oluyorum. inyourmind, iyi satışlar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 http://www.amazon.com/dp/B003VV0CW6/ref=asc_df_B003VV0CW61769162?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=pg-442-100-20&linkCode=asn&creative=395097&creativeASIN=B003VV0CW6 90 dolar. tr ye getirtmekte artık çok kolay işini bilene. 1.77 den hesaplasan 150 liraya geliyor sıfırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 15 dolar turkiye shipping? anca basini getirirsiniz amerikadan turkiyeye ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 mekanik klavyenin farkı ne? fiyat gayet makul bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Her şeyden önce şunu söyleyim @Napolyon arkadaşım.Amazon amerika tarafından türkiyeye elektronik eşya getirmiyor sadece kitap dvd vs...Eğer klavye monitör tablet kindle alacak isen ingiltere üzerinden geliyor o da http://www.amazon.co.uk/ üzerinden oluyor ve pound üzerinden değerlendiriliyor fiyat. @ucunbiri mekanik klavyenin tuş sistemi çok farklı. http://www.overclock.net/keyboards/491752-mechanical-keyboard-guide.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Helcaraxe said: 15 dolar turkiye shipping? anca basini getirirsiniz amerikadan turkiyeye ahahaha 29 dolar amazonda en iyi kargo sçeneği. 210 lira civarına geliyor o şekilde kargo dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 okadar ucuzsa, yollat amazondan ne alcan turkiyeden dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_ways?nodeId=596194 sallamıyorum abi fiyatı. var işte burda kendin bak istersen Priority Courier Shipping Rates to Europe Computers, Electronics $29.99 $2.99/lb 2-4 iş günü diyor hem de teslim süresine bu kargo seçeneğinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 gümrüğe takılmıyor mu böyle alınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yaz başında takılmıyordu ama o zaman şu limit olayı 75 değildi sanki diye hatırlıyorum. bilemedim ama tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 amazonda adres defterinizde tr adresiniz varsa ürünün sayfasına gelince zaten söyler orda default adresinize yollayamıyorlar ise, sepete ekleyip de görebilirsiniz. yollamıyoruz demiyorlarsa gönderiliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ben daha bu klavyeyi almadan önce amazon'dan söylemeye çalıştım.Ama türkiye'ye amazon hiçbir şekilde elektronik cihaz yollayamadıklarını söyledi.İki ay boyunca aramadığım yol kalmadı getirtemedim.Şimdi de yolladıklarını sanmıyorum.O yüzden amerika'dan satın aldım halam ile türkiye'ye getirttim.Gümrük sorununa gelince.Gümrükte takılması çok yüksek bir olay çünkü geçtiğimiz aylarda değişen gümrük yasaları ile artık çok zorlaştı internet alışverişi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Amazon Türkiye'ye elektronik cihaz yolluyor yok öyle bişi , Pioneer Avic ve bi çok ıvır zıvır almışlığım var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kath said: Amazon Türkiye'ye elektronik cihaz yolluyor yok öyle bişi , Pioneer Avic ve bi çok ıvır zıvır almışlığım var . http://i52.tinypic.com/70yki0.jpg Mayısta bir arkadaşımın üzerinden klavye almaya çalışırken yollamadıklarının sebebi.Şu an yolluyorlardır belki o kadar kesin konuşmam yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ucunbiri said: gümrüğe takılmıyor mu böyle alınca? Gümrüğe takılma ihtimali yüksek.Eğer bir ürünün total cost'u 150$ ve üzerinde ise vergiye tutuluyor.18 yaşının altında olmadığını bilsem de eğer siparişi veren kişi 18 yaşının altında ise 98 TL sadece bunun için veriyor vergiyi ayrı ödüyor. Böyle saçma saçma işler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 güncel limit ne şu anda her şey dahil $150 mı, €150 mu? bir kaç yerde € olarak okudum çünkü. 75 diyenler de var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 double gidiyorum ama mekanik olsa alıcaktım bu klavyeyi senden, fiyat harbiden iyi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ucunbiri said: güncel limit ne şu anda her şey dahil $150 mı, €150 mu? bir kaç yerde € olarak okudum çünkü. 75 diyenler de var :S Yeni gümrük yasaları ile € yaptıklarını duymuştum ama okumadan emin değilim.75'e düşürmediler orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar