enes218 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Vodafone 3g vodem aldım yeni fakat aptal alet sadece windows ve Mac OS destekliyor.Ubuntu 10.10 sürümünü kullanıyorum ve bir türlü tanıtamadım aleti yardımcı olabilecek olan varsa yardım edebilir mi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 generic bi driver yokmuymuş ya onlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 vodafone nun sitesinde link var linux driver ingilizce diye fakat ordaki ayarlardan yapamadım bir türlü.Vodafone mobile connect card driver linux adlı bir programı yüklemeye çalıştım onda da hata yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 huawei sitesine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ya turkcellinkini cart diye çalıştırıyodu 10.04? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yalnız bağlantı ayarlarında bi yere "mgb" (yanlış hatırlamıyosam) diye bi komut girmen gerekiyodu bağlantı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 10.10 kullanıyorum vodemi taktığımda usb olarak bile görmüyor,cd olarak görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 cd olarak görmesi normal sonuçta içinde driver var onu yüklemesi gerekecek yüklediğinde usb aygıtı olarak da görünecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar