hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Alien , spawn , predator oyuncak figürlerini seviyorsaniz eyer ve ariyorsaniz , kadikoy pasajınnı 2. alt katinda merdivenin tam karşisinda bi yerde gördüm dün dolaşirken ... 4-5çeşit alien , 4-5 çeşit predator , yine bi sürü spawn ve 6 faces of death ( atilla , jack the ripper , alexander vs....) , ki bu 6 faces cidden orjinal bişeydi daha önce hiç görmedim aralarinan jacki alasim var , figürleri var. haberiniz olsun dedim ... (aslında buraya açmak içime sinmedi ama büyüklere-oyuncak diye bi bölüm yok , keşke olsa da model uçak ,araba,helikopter bu tip collectibles falan konuşsak :) )[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... [Bu mesaj hired_gun tarafından 06 Ekim 2004 08:55 tarihinde değiştirilmiştir]
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 fiyatlar nasıl? ben ankaradayım alıp bana yollayabilecek olan var mı? tabi önce malı görmem lazım :)[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
Lone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 O faces of death'in hastasıyım, özellikle rasputin ve bathory'i çok güzel yapmışlar.
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 şu 6 faces of death i merak ettim ,fiyatı nedir acaba.büyük ihtimalle gidip alıcam ama ona göre para götürim yanımda.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 atilla, jack the ripper, vlad the impaler, bathory bunları gerekli şeyler de gördüm bathory cidden süper,hastası oldum.mc farlane işi bilio.öyle bişiy odamın bi köşesinde dursun isterim.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 todd mc farlane toys serisi... hepsi harika fiyatları 30-40 arası neredeyse tum buyuk oyuncakcılarda gordum istanbulda.. alınasıııııı ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 arada bir tozunu alip uzun uzun bakmak lazim sadece. harika seyler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bunu yeri cizgi dunyası degılse pazar alanıdır boyle reklama ne gerek vardı anlamadım ben?
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hö???? sanki ben satiyorum , sanki satan yeri taniyorum .. dün gördüm önünden geçerken ... inanmak - inanmamak sana kalmiş ... [hline] bu arada fiyat konusunu sormuşsunuz ... ben bi alien beyendim dün 25 milyondu ( param yoktu alamadım ) okadar da uçuk değil yani fiyatlar .. figürler 6" hepsi[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
elma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hiçbi bilgim yok . bi resim koyarmısınız ilgili olarak?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 oheeyyyy haftaya istanbuldayım bütün spawnları alıcammmmm NİHOHOHOHO[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM..
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bakırköyde carousel de de var arkadaşlar onlar.. aslında az bulunan şeyler değil çok yerde gördüm ben onları. şirin şeyler :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 valla ben görmedim bi arkadaşta ariodu , ona soyledim ,burayada soyliyim sevenleri için dedim .. bu arada "karosel" de anime char var mi ??? deli gibi aradiğim bi iki animechar var da .. :)[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sanmıyorum. ya da en azından dediğim yerde yok.. dediğim yer ise alt katta gazete/dergi satan bir yer var, orası. alt girişin orda[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Sailor, 06 Ekim 2004 21:18 tarihinde demiş ki: sanmıyorum. ya da en azından dediğim yerde yok.. dediğim yer ise alt katta gazete/dergi satan bir yer var, orası. alt girişin orda bu arkdasla beraber gördük bu figürleri, adamın forumlarda yazdıgı seylerin yarısını beraber yaptık zaten:) ama burada bir alien bir predator bide punisherdan baska bisi yok. bildigin gazete bayii yani, bide boxer FHM falan var ilgi çeken:D ANKARA'lı vatandaşlar sizler üzülmeyin, istanbulda tesadüfen tanıstıgım birinin kartı var bende, ama collectibles dükkanı sahibi, ankara eskişehir yolunun 17.km sinde bi MESA plaza varmış, No:21 de ADA oyuncak varmış. bin türlü şey saydı adam, basketçiler, alien-predator, japon karakterler, terminatör, oyun karakterleri, Sailor'un göbeği vs.. :D fiyatları temmuz ayında sabit 32 milyondu hepsi...[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 O dediğiniz toplanası, koleksiyonu yapılası şeyler TOYYZ dükkanlarında gördüm, Tepe Nautilusta var mesela. Toys R Usların bir iki tanesinde var. Çizgi roman falan satan yerlerde de var. Çok bulunmaz hint kumaşı değiller yani, Ankarayı bilemem ama İstanbulda bulmak kolay, panik yok.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Öne çıkan mesajlar