Poaco Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 16.07.2011 Tarihinden itibaren mevcut 2 Yıl Garantili XBOX 360 Slim 250 GB Satılıktır. Herhangi bir şekilde ne açıldı ya da FW gördü. Cihaz gayet temizdir az kullanmıştır. Hepsiburada.com 'dan 1100TL ye almıştım. Kinect oyunu Xbox'la birlikte gelmişti onun yanı sıra Kinect Adventures Mass Effect 2 Dante's İnferno + Trail's of St.Lucia Online olarak oynamak istenirse bunuda satın almıştım. Grand Theft Auto 4 + Liberty City Stories Oyunların toplamı 300 TL ediyordu yalnış hatırlamıyorsam Konsol fiyat hariç. CD 'ler gayet iyi durumdadır çizik vs durumu açısından. Orjinal kutusu mevcut bulunmakta tek eksik kulaklık mikrofon onuda bulamadım malesef. Elden alınmak istenirse İzmir içi mümkün. Resimler: Fiyat: 1000 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 xbox tr de resmi satıldı mı? garantili falan? bi ara resmi satılmıyor diye yazılar falan okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 kinecti ayrı satıyomusun ? satıyosan kaça satıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 oyunsuz 600e olr mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Malesef ayrı satmıyorum amaç hepsini elden çıkartmak tek seferde oyunları hediye mayetinde veriyorum. Fiyata dahil etmedim hiç bir şekilde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 EVIL_DeaD said: xbox tr de resmi satıldı mı? garantili falan? bi ara resmi satılmıyor diye yazılar falan okumuştum Hemen hemen bütün büyük teknoloji marketlerinde satıldı , hala da satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bu arada kinect+xbox 900 lira civarına 0 bulunabiliyor , evet oyun hediye ediyorsun fakat alıcak kişinin o oyunları istemediğini var sayarsak fiyat biraz yüksek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar