EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 OmeN said: @erikcantona nerdesin aslanım :) Baltayı gördük mü tüm milletçe.. yedirdiği ilk golü yarı sahayı geçemeden oynadığı futbolu.. bu kadar dökülen bir milli takımı aciz bir şekilde klubesine sinmiş bir hiddink pardon onun uşağı oğuz yönetiyor.. gole ihtiyaç var 80 de burak çıkıp yerine umut giriyor.. yedek klubesine oyunu değiştirebilecek 1 tane adam oturtmamış ne konuşalım biz daha.. çözüm: bu akşam hiddink, oğuz ve burak görevden alınır.. GS den de izin alınarak 1 maçlık Fatih terim takımın başına getirilir.. en azından onuru ile mücadele eden bir takımı türk halkı seyreder.. Evet sahanın en kötüsü Hakan Balta'ydı bütün takım akıyordu Hakan Balta'nın yüzünden 3 tane yedik, İsmail olsa dünyaları kurtarırdı... Biraz az konuş da adam sansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 köy kahvesi sandın galiba burayı az konuş adam sansınlar filan kurtlar vadisi kaçkını gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Aslanımlı maslanımlı konuşan adamla nasıl konuşmamı bekliyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 S-H said: köy kahvesi sandın galiba burayı az konuş adam sansınlar filan kurtlar vadisi kaçkını gibi cemaatin favori dizisi. ne de olsa kardeş cemaat çeviriyor filmi, idare etmek lazım, görgü-kültür o kadar oluyor şte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Düşmanlık nasıl göz döndürüyo ya.2gr saygım vardı o da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 EricCantona said: OmeN said: @erikcantona nerdesin aslanım :) Baltayı gördük mü tüm milletçe.. yedirdiği ilk golü yarı sahayı geçemeden oynadığı futbolu.. bu kadar dökülen bir milli takımı aciz bir şekilde klubesine sinmiş bir hiddink pardon onun uşağı oğuz yönetiyor.. gole ihtiyaç var 80 de burak çıkıp yerine umut giriyor.. yedek klubesine oyunu değiştirebilecek 1 tane adam oturtmamış ne konuşalım biz daha.. çözüm: bu akşam hiddink, oğuz ve burak görevden alınır.. GS den de izin alınarak 1 maçlık Fatih terim takımın başına getirilir.. en azından onuru ile mücadele eden bir takımı türk halkı seyreder.. Evet sahanın en kötüsü Hakan Balta'ydı bütün takım akıyordu Hakan Balta'nın yüzünden 3 tane yedik, İsmail olsa dünyaları kurtarırdı... Biraz az konuş da adam sansınlar. yaşın itibari ile tam gelişememiş olduğun sözlerinden anlaşılıyor arkadaşım, o yüzden cevap vermeye gerek görmüyorum sana.. ama bu takımdaşlığı bazı diğer milli takım mensupları gibi bırakman için yazmıştım o satırları.. elle tutulacak bir yanı olmayan takımı yöneten kişiler asıl meshuldür, şu noktada topçular bahane.. aynı oyuncularla bir şekilde euro 2008 de oynadık.. gel,nen şu noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Şimdi anlayamayan sen ve türevlerin için açık konuşayım belki o zaman anlarsınız bişeyleri... Galatasaray'dan milli takıma daha çok oyuncu gitmesinin Galatasaray'a faydası değil zararı var. Milli takımlarda en çok sakatlıktan oyuncu kaybeden takım Galatasaray ben niye Sabri'nin milli takımda olmasını isteyeyim? Al işte sakatlandı adam herkes uyurgezer takılırken yere göğe koyamadığınız Gökhan Gönül sahada gezerken mücadele ederken zorlamaya bağlı sakatlık yaşadı haftasonu derbide yok. Galatasaray'dan milli takıma giden oyuncular sizin gitmesini istediğiniz - İsmail,Necip..- gibi oyuncuların aksine tecrübe ihtiyacı yok,yani Hakan Balta'ya hırvatistan maçında oynamasının hiç bi katkısı yok, hele ki Sabri,Servet,Kazım gibi adamlar için hiç bi anlamı yok. Demek ki biz Galatasaray'lıların Galatasaray adına bi çıkarımız yok bu oyuncuların gitmesiyle, ha bi ezikliğimiz de yok milli takıma bizden az oyuncu gitmiş çok oyuncu gitmiş gibi son 15 yıldır milli takımlara en çok oyuncu yollayan takımız zaten. Burdan sonuç ben Hakan Balta oynasın derken milli takımı düşünüyorum Galatasaray'ı değil, dolayısıyla sizin gibi takım gözlüğüyle bakmıyorum olaya senin anlattığın saçmalığın aksine. Benim oyuncum gidicek,milli takımı temsil edicek, yırtınıcak, mücadele ederken sakatlanıcak takımını derbide yalnız bırakıcak bide 3-5 kendini bilmez koltuk şovalyesi anasına sövücek oldu canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ha bu arada şunu da söyleyeyim Hakan Balta baya kötü oynadı Hırvatistan maçında, son bi kaç maçtır Galatasaray maçlarında yükselen bi performansı vardı buna dayanarak Hakan oynasın dedik ama Srna'nın kanadında hiç bi varlık gösteremedi adam. Keşke Kayserideki çocuğu falan alsaymış Hiddink,ama diğer konuda da yazmıştım şu yada bu oyuncu farketmez o mağlubiyeti 1-2 oyuncunun üzerine yıkmak için futboldan zerre kadar çakmamak lazım, Gökhan Gönül'e yıkan da aynı benim gözümde,Hakan Balta'ya,Giray'a yıkan da... Sahadaki takım kötüydü, motive edilmemişti, itin bitarafına soktuğunuz,gazla çalışıyor başka bi numarası yok dediğiniz Terim'in daha kısıtlı kadroyla yaptığının 10'da 1'ini yapamadı Hiddink hem de daha formsuz Hırvatistan'a karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 futbol bölümünde kendisi ile aynı fikirde olmayanlara sistemli bir şekilde bir grup insan tarafından hakaret ediliyor buna bir dur denmesini şahsım adına rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://spor.milliyet.com.tr/tolga-ya-eldiven-yasagi/spor/spordetay/14.11.2011/1462592/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 erman toroğlunun dediği gibi çiftlik olmuş bunlarda at koşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yalandır o haber adama antreman yaptırmazsın flan anlarımda kaleciyi forvete koymak faln olacak iş degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kaydedildi belirtildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar