Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 psu: 500 watt ya da 450 watt idi(raidmax smilodon un stok psu) anakart: Gigabyte GA-EP35-DS4 cpu: E6850 3.0ghz 1333Mhz 4Mb ram: 2x 1Gb Kingston 800Mhz DDR2 (lol) gpu: Geforce 8600 gts sparkle hdd: 120 gb samsung bu sistem ne kadara alıcı bulur? ya da bulur mu? sistemi kasasız olarak satmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bundan anca download veya ofis PCsi olur, o yüzden yüksek fiyat beklentisi içine girme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tabiki fazla birşey etmez. ne kadar eder merak ettim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 O sistemi 3 yıl önce bir arkadaşım 250 liraya patronundan satın almıştı. Şuanda kaç eder bilemiyorum ama yaklaşık o civarlarda eder. Monitör içindemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bi dk bi de kasasız mı satılıyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ekran karti pci-e sanirim. Kaca satarsin ekran kartini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kaç vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 parça parça satmayı düşünmüyorum. elimde patlar kalanlar ugraşamam sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 350 eder rahat. ölücülere kanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Aynı sistemin sıfır laptopu extrası core işlemci ile 600 TL Fistan efendi. Kullanılmış bir masaüstünün ederi ise (eğer 5 senelikse) rahat 3'de 1'i fiyatıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 öyle hesaplanmıyor o gidiyosun bakıyosun ikinci el bu parçalar ne kadara satılıyor donanimhaberde falan ondan sonra fiyat biçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 psu hariç fiyatini bilmiyorum. 235 TL (ölü fiyati) 300 TL birini bulursan sat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar