Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 One sağlı sollu fuleli çalımlarla kaleye doğru ilerlerken balondan müthiş bir tackle sayın seyircilerrr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kıza yazan sen oluyon, ama pis sapık ben oluyom, nası iş bu balon kardeeeeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 göremedim ben dövmeyi çok merak ettim caps alan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 HAHAHAHAHA youtube kalitesi o kadar kötü ki tuğba cyclops gibin gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 dasaaa said: dövme çok kötüydü ama yaa. kaldırılmış mı resim? şöle diyim, sol kulak memesinde mavi kelebek dövmesiydi. sakızdan çıkmış gibi duruyordu. özensiz çizilmiş bi kelebekti. şimdi sizin kulak memenizde böle dövme olsa keser atarsınız. yerine yeni kulak memesi yaptırtırsınız. o kadar diyeyim. no offense bize paintte çizebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 wastyrx said: Ben kasıklarıma fil kulakları yaptırdım çok acıdı sen yaptırma. ahhah lan kafamda canlandırdım öyle anladım. (kendimde canlandırdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 NolaxThensbane said: bize paintte çizebilir misin abi rica edin, kız tekrar koysun ya. ya margi, rica etsek o iğrenç kulak dövmesini bi daha koyabilir misin bi zahmet ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Canın cehenneme dasaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 FAK DEDİİİİİİİİİİİ FAK DEDİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 çogayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Seviyorum ben sizi aslında bazen, alkollüyken çekiliyosunuz :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Margarita said: Canın cehenneme dasaaa :) valla doğrusunu söylemem lazım, benim canım, ruhum zaten cehennemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 lan olm bi hatunu da kaçırmayın forumdan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 margaritaya ayıp etmişsiniz. kim üzdü seni margarita söyle bana. ben yetkili bi abiye benziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ha pardon abi.. güzelim dövmen muhteşemdi. kendimizden geçtik görünce. ama en çok küheylan beğendi ve hatta bayıldı falan. oldu mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Margarita said: Seviyorum ben sizi aslında bazen, alkollüyken çekiliyosunuz :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 şüphesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hi Onelaşmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 dasaaa said: Margarita said: Canın cehenneme dasaaa :) valla doğrusunu söylemem lazım, benim canım, ruhum zaten cehennemde. E güzel, ben de şeytanın ta kendisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 o zaman mutluluklar dilerim. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 fede said: margaritaya ayıp etmişsiniz. kim üzdü seni margarita söyle bana. ben yetkili bi abiye benziyorum iyiyiz böyle, sen de katılsana eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Margarita said: E güzel, ben de şeytanın ta kendisiyim. öyleyse lets get dirty! cehennemin kazanını, bacasını temizlemeye giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben yalnız çalışırım bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 küheylan said: lan olm bi hatunu da kaçırmayın forumdan be. Kim kaçıyor hacı? Bakalım, halledelim üstesinden geliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar