StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 gece 12 de oyuna girdim 3 dk içinde düştüm, hala aynı diye düşünüp dururken istem dışı olarak bir daha oyuna girdim nasılsa yine düşerim derken kendimi df raidinin ortasinda buldum ve şimdi saat 3:30 da kendim oyundan çiktim. bağlantı hiç kopmadı sadece 1-2 sn lik bir gecikme wardı.. umarım kurtulmuşuzdur! :O)[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ne yazık ki hala hiçbir yere girilmiyor... amazondan sipraiş verecektim oyunu o bile açılmıyor...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 arkadaslar anlayamiyorum hala sizi neden amazondan siparis etmekle urasiyorsunuz ukgames den siparis edin hem kargo ucuz hemde amazon turkiye' ye yollamiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar