di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Selam, Gitmis gormus kimse varsa anlatabilir mi ? Nasil bir yerdir ? Calismak icin nasildir, yasamak icin nasildir ? Londra ile karsilastirilinca inanilmaz ufak gorunuyor. Gidince kafayi yiyecegimiz bir yer ise onceden bilmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 united bi yer. normal, guzel bir sehre benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sonucta ingiltere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Gs bayrağı, atkısı falan takma, adamların şehitleri var İstanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 1 gün kaldım ben. Pek dolaşma fırsatım olmadı ama. Eski ev arkadasım Leeds'de yaşadı uzun yıllar. Londra'ya göre kıyaslarsam; soğuk ve daha yağışlı. iş imkanları kat kat düşük nispeten öğrenci şehri pek nezih bir şehir değil. güzel bir iş teklifi yoksa (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bir is teklifi vardi ama olmadi. Uzuldum desem yalan olur ama. Yilin 180 gunu, Aralik ve Ocak aylarinin 17ser gunu yagisli olup, maksimum sicakligi Agustos ayinda bile 20 dereceye anca varan bir yer pek bana gore degil cidden. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Temmuz-Eylül arası Bournemouth'daydım(Ingiltere'nin en güneyi).Havanın sıcak olduğu günler 2 elin parmağını geçmez.O yüzden sıcak hava beklentisi olmaması lazım insanların eğer ingiltere'de yaşayacaklar ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar