Deluna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 SQL server 2000'in hep packleri var ama full olarak yok Microsoftta download edilebilir mi ?Ben her yerine baktığım halde bulamadım.İndirebileceğimiz adres var mı?Eğer varsa linkini verirseniz sevinirim.İyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 eheh full versionunu adamlar öle dag1t1rlar m1 hic? yaln1z ms den yanl1s hat1rlam1yorsam 2gb a kadar destek veren bi ms sql versiyonu indirilebiliniyordu.. yanl1s bilgilendirmeyim ama "muhtemelen" advanced bir tak1m seyleri desteklemiyor olabilir. biraz search yaparsan biseyler bulabilirsin san1r1m.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 500 kb üstü download ederim dersen ftpye koyarım. Daha düşük hızlarda yarım kalır, çekemezsin. Ftp den dosyayı yarım saatte siliyorlar.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hangi şehirdesin[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ISO formatında torrent içerisinde bulursan rahatça çekebilirsin.Ama bende devamlı olarak gezindiğim halde ona ait bir torrent görmedim.Genelde CD olarak satılan ve alınan bir uygulama.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Antalya'dayım.Ftp adresini verirsen 1gb dahi olsa indirmeye razıyım yeterli full olsun.Herkese teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bende bi tane 250 mb bi tane var ms den indirdim o iyi gözüküodu[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sanırım bu tür telif hakknıa tabii programların paticik bünyesinde el değiştirmesi yasaktı. hatırlatayım dedim..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 evet yasak[signature][hline]return 0; [Bu mesaj Ra_d tarafından 06 Ekim 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mssql server microsftdan download edemezsin. Bunun yerine MSDE dedğimiz (Microsoft Data Engine) mssql'in çekirdeğini ve bir kaç basit araç içeren baya bi krıpılmış versiyonunu indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar