Cystein Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ya şu gosser denen arkadaşı hiç sevemedim. SEN KİMSİN LA? diye sorasım geliyor her muhabbete atladığında. çok böle ilkokulda yeni bir sınıfa yeni girmiş kendini kanıtlamaya çalışan sümüklü bi çocuk gibi. o değil de reva crit atmış ben yatıyım :D şasldkf
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Cystein said: dinini kendi içinde yaşayamayan dakikada bir BİSMİLHLHLHHH diye mırıldanan adamlar gibisiniz lan. lafa bak. sanane kimin ne mırıldandığından müfettiş kılıklı seni.
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Cystein said: ya şu gosser denen arkadaşı hiç sevemedim. SEN KİMSİN LA? diye sorasım geliyor her muhabbete atladığında. çok böle ilkokulda yeni bir sınıfa yeni girmiş kendini kanıtlamaya çalışan sümüklü bi çocuk gibi. o değil de reva crit atmış ben yatıyım :D şasldkf >:D<
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zMMIbQlY4ls şükrü'ye gelsin
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Old Boy OST: Yeong Wook Jo - Farewell, My Lovely
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Creus said: giderek kötüleşiyor ya. /summon silp abi crosswall+firewall pls. başka konudaki hakaret postundan dolayı reyisler fpsden banladı gerek kalmadı bizim kesmemize sfgh
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hee süresini de belirlemediler, benim elimde ne zaman fpsye tekrar girebileceği, bu laflardan sonra hiç girmesin değil mi bir daha? haeuhu
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Cystein said: call of duty'i "KAL/KEL OF DATİ" diye okuyan halkımın ve 13 yaş ortalamalı playerların devamlı övmesi üzerine yıllarca oynamadım. tiskindim. belli zaten yıllarca oynamadığın. artisliği bırakıp az uğraşsaydın fpsden anlardın belki biraz. ASD
Öne çıkan mesajlar