Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATILIK account! "albion KAY"

Spartan

Öne çıkan mesajlar

albion kay'deki accountumu satıyorum.

Spartas - Level 50 Friar

Si ve toa aktif

elimde gold paket olarak kutusu da mevcut.

5 tane artifact var aktif edilmiş.(tartaros gift, egg of youth, harpys cloak, band of stars, belt of moon) aktif edilmemiş 1-2 arti var ve çoğu arti encounter i tamamlanmis durumda.

2.5p gold ve merchant lı ev var.(ev yıkıldı mı bilemiyorum bikac haftadir kapalı account)

ve bir sürü item...

fiyat için özelden mesaj atın.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapmayin allah askina nesi fazla...millet dandik UO daki charlari bile ne olcagi belli olmayan serverlardaki charlari bile 150 200 dolarlara alirken...ne oldugu belli kendini ispatlamis daoc da fiyatlar az bile
cogunuzun bildigi millet 0 - 50 arasi char kasmak icin elaleme 300 dolar para verio yurtdisinda...adamlar PL sitesi bile acmislar biz 120 milyona fazla diyoruz...ne diyeyim burasi Turkiye...hersey mubah...
Dun adamin birisi BS 3/3 icin 200 dolar paypal istedi :)
baska bisi demiyorum...karar sizin :)[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L2
Laxon - KAY - Albion - R2L2
Sosyal ağlarda paylaş

hm bana bedavaya yapıyorlar pl
yani iyi bi adam bulursan gayet de 5-6 lvl pl yapıyor bişi istemeden üstüne loottan çıkan parayı da alıyorum yani...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 30 Eylül 2004 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne zenginler war su oyunu oynayanlar arasinda kim bilir...
300 dolar adama 3 milyon gibi geliodur..bazi insanlarin isi gücü yok sabah aksam daoc oynuo, nasi anliosun derseniz adam 35 yasinda ve 7/24 online nerdeyse.. hazir para yiyen adam 300 dolarda veriodur powera 500 de :)
ayrica fortinbras.. 10 lvl 10 lvl birine yapisarak gidersin belki ama senin powerlanirken aldiin zevki acaba powerlayanda aliyomudur .. veya hic dusundunmu lan acaba bu herifin iyi niyetini istismar ediyorum ben ama adam acaba icinden bana kufur ediyomudur diye..[signature][hline]kktnxbye.
Sosyal ağlarda paylaş

yo hiç düşünmedim şayet oyle bişi olsa yapmaz yani almaz gruba başka gelenleri çeviriyor mesela geri bazen... ama yeniyim diye yardımcı oluyor heralde bana... istismar olarak da gormuyorum adam orda kendi 2. karakterini de geliştiriyor ben yanda duruyorum... hem ilerde belki bi işi düşerse geri döner bu yaptıkları ona sonuçta herşeyin bir karşılığı vardır...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca 300 dolar pl parası nedir kim verir bu parayı yani akıl var mantık var 300 dolara gidersin 3-4 tane lvl 50 karakter alırsın ne gerek var plye...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen

[Bu mesaj fortinbras tarafından 30 Eylül 2004 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

niye alsinki, herseyi tamamiyla baskasina ait olmus karakteri oynamak herkeze zevkli gelmeyebilir, adini bile sen koymuyosun ve senden onceki kisi o karakteri etrafa nasil tanitti bilmiyosun.ve kullanilmis account almanin problemleri cikabilio bazi zamanlar .. cok guvendigin kisi disinda almak sakat[signature][hline]kktnxbye.
Sosyal ağlarda paylaş

120 milyon cok uygunmus ama bu vakitten sonra kim daoc accountu almak ister orasi ayri, ettiler icine oyunun. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

italyanlar turklere cok benzer. onlara bakıp kendimizi görelim işte:)
bu arada bende de 3 acc var ilgilenenler mesaj atsın detayları verim:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...