Spartan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 albion kay'deki accountumu satıyorum. Spartas - Level 50 Friar Si ve toa aktif elimde gold paket olarak kutusu da mevcut. 5 tane artifact var aktif edilmiş.(tartaros gift, egg of youth, harpys cloak, band of stars, belt of moon) aktif edilmemiş 1-2 arti var ve çoğu arti encounter i tamamlanmis durumda. 2.5p gold ve merchant lı ev var.(ev yıkıldı mı bilemiyorum bikac haftadir kapalı account) ve bir sürü item... fiyat için özelden mesaj atın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 fiyat 120 milyon tl.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 fazla değil mi biraz sence biraz gerçi wow beta accler 300 dolara gidiyor...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 evet evet çok fazla.7-8 ay kas, sonra daoc-si, toa nın sıfır fiyatına account satmaya çalış, fazla olsun. fazla evet. gel sana 10 milyona satayım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 normal bence 80$ fln ediyor[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tamam neden celallendin ki? bişi demedim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Evet üzerindeki emek çok fazlada acclar pek para etmiyo yoksa o kadar kasılmış accu bana kalsa 500den aşşa satmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abi yapmayin allah askina nesi fazla...millet dandik UO daki charlari bile ne olcagi belli olmayan serverlardaki charlari bile 150 200 dolarlara alirken...ne oldugu belli kendini ispatlamis daoc da fiyatlar az bile cogunuzun bildigi millet 0 - 50 arasi char kasmak icin elaleme 300 dolar para verio yurtdisinda...adamlar PL sitesi bile acmislar biz 120 milyona fazla diyoruz...ne diyeyim burasi Turkiye...hersey mubah... Dun adamin birisi BS 3/3 icin 200 dolar paypal istedi :) baska bisi demiyorum...karar sizin :)[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L2 Laxon - KAY - Albion - R2L2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hm bana bedavaya yapıyorlar pl yani iyi bi adam bulursan gayet de 5-6 lvl pl yapıyor bişi istemeden üstüne loottan çıkan parayı da alıyorum yani...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 30 Eylül 2004 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 peki abi... millette down sendromu var zaten ondan verio 300dolari power icin.[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ya para alan da vardır tabi bu iş için ama almayan da var haa lvl 50 ye kadar uğraşmaz belki senle ama bi 10 lvl flm takılırsın adamla sonra başka birini bulursun...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 300$ mi tuvalet kagidi olarakta parami kullaniyorlarmis peki?[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ne zenginler war su oyunu oynayanlar arasinda kim bilir... 300 dolar adama 3 milyon gibi geliodur..bazi insanlarin isi gücü yok sabah aksam daoc oynuo, nasi anliosun derseniz adam 35 yasinda ve 7/24 online nerdeyse.. hazir para yiyen adam 300 dolarda veriodur powera 500 de :) ayrica fortinbras.. 10 lvl 10 lvl birine yapisarak gidersin belki ama senin powerlanirken aldiin zevki acaba powerlayanda aliyomudur .. veya hic dusundunmu lan acaba bu herifin iyi niyetini istismar ediyorum ben ama adam acaba icinden bana kufur ediyomudur diye..[signature][hline]kktnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yo hiç düşünmedim şayet oyle bişi olsa yapmaz yani almaz gruba başka gelenleri çeviriyor mesela geri bazen... ama yeniyim diye yardımcı oluyor heralde bana... istismar olarak da gormuyorum adam orda kendi 2. karakterini de geliştiriyor ben yanda duruyorum... hem ilerde belki bi işi düşerse geri döner bu yaptıkları ona sonuçta herşeyin bir karşılığı vardır...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ayrıca 300 dolar pl parası nedir kim verir bu parayı yani akıl var mantık var 300 dolara gidersin 3-4 tane lvl 50 karakter alırsın ne gerek var plye...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen [Bu mesaj fortinbras tarafından 30 Eylül 2004 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 niye alsinki, herseyi tamamiyla baskasina ait olmus karakteri oynamak herkeze zevkli gelmeyebilir, adini bile sen koymuyosun ve senden onceki kisi o karakteri etrafa nasil tanitti bilmiyosun.ve kullanilmis account almanin problemleri cikabilio bazi zamanlar .. cok guvendigin kisi disinda almak sakat[signature][hline]kktnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yok artık subs password değiştiriliyor ben değiştirdim mesela bnmkini[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ayrica satin alinan char lara karsi hosgorusuzluk olabiliyo ebayer mofo muhabbetleri bol war merlinde. fiyat konusuna gelince cidden 120 milyon cok uygun hatta az bile[signature][hline]kktnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 120 milyon normal de plye 300 doalr abartı geldi bana hem de çok... maksimum 50 dolardır para alacaksa bile...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Amerikalı adamlar gerçekten çok iyi oluyolar beni hiç geri çevirmediler ama İtalyanlar çok fazla bizim Lancelot'da malesef onlar salak. Neyse konuyu dağıtmayalım,120 milyon iyi bence[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 120 milyon cok uygunmus ama bu vakitten sonra kim daoc accountu almak ister orasi ayri, ettiler icine oyunun. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 lancelottaki italyanlarla 2.5 yil oynadim (eski italy serveri) yapi olarak türklere benzemelerine ragmen oyun zekalari amerikalilarin cok ustunde bunu zamanla anlarsin :)[signature][hline]kktnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Yani salak derken gıcık anlamında söyledim,Amerikalılar hep yardımsever olurken italyanlar günahını bile vermiyo :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 evet oyledirler biraz türklere o bakimdan benzettim zaten :-)[signature][hline]kktnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 italyanlar turklere cok benzer. onlara bakıp kendimizi görelim işte:) bu arada bende de 3 acc var ilgilenenler mesaj atsın detayları verim:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar