tarab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Forumlara yeni üye oldum ve ilk olarak anima bölümünü tıkladım eski anımaların adını bile görmek çok mutlu edici bir durum. fakat Corto Maltese yok burda bence çok önemli bir anima Hugo Pratt imzalı çizgi romanın anima versiyonu gerçekten izlenesi güzellikte ben festivalde izledim fakat aradım nettede var bence oturun ve izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yanlız bu çalışma japon işi deil fransızlar yapmış buda girermi bilmem animaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 animaya girer mi bilmiyorum da anime diyince genelde japon animasyon sanatı olarak alınıyo. o yüzden bahsedilmemiş olabilir. gene de sen bahsedersen kimse kızmaz. merak ettim mesela nedir bu? screen shotları falan var mıdır? belki biliyorumdur da bildiğimi bilmiyorumdur :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Grudge, 23 May 2003 00:07 tarihinde demiş ki: animaya girer mi bilmiyorum da anime diyince genelde japon animasyon sanatı olarak alınıyo. o yüzden bahsedilmemiş olabilir. gene de sen bahsedersen kimse kızmaz. merak ettim mesela nedir bu? screen shotları falan var mıdır? belki biliyorumdur da bildiğimi bilmiyorumdur :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... corto maltese bir çizgi roman kahramanı yazarıda hugo pratt die bi amcam umberto eco derkı hugo prattla ilgili hugo pratt öldüğünde çok üzüldüm ama bize corto maltesi bıraktı.. benım corto okurken veya izlerken sevdiğim olay şudur bi kahramandır ama kahraman olmaktan nefret eder. ayrıca bişeyler yapmak için kurcalamaz heryeri tipik amerikan kahramanları gibi hayat onu bir yerlere götürür.sürüklenir ve çok yakışıklıdır :) güzel bişey... elimde sadece film afişi var ama internette arat corto maltese diye cıkar bişeyler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar