Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medyasoft ve Yorktrade

JsH

Öne çıkan mesajlar

Bu iki kursada gitmek istiyorum. Biraz internette araştırdım ama millet "hem öyle hem böyle" diyor. yani hem kötülüyorlar hemde iyi diyolar. Kafamı karıştırdılar. Keşke araştırmadan direk gidip kayıt olsaydım diyo insan...
Yorktrade'e gitmek istiyorum e-dış ticaret ilgimi çeken bi alan. ondan dolayı.
Medyasoft'a gitmek istiyorum şu dreamweaver, illustrator, aftereffects öğrenmek için.

Birinci sorum:
Sizce bu kurslar nasıl? Herhangi bir fikri olan yada bu kursların birinde eğitim almış olanların yorumu?

İkincisi:
Bu kurslardan başka tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı?

Teşekkür ederim şimdiden...
Sosyal ağlarda paylaş

Dış Ticaret falan bilmem de..

Eğitimler hakkında genel bilgim şudur. Eğer birileri iyi birileri kötü diyorsa, ya eğitmenler sakattır ya da hedef kitle farklıdır. Eğitmen konusundaki zorluk aşabileceğin bir şey değil. Hedef kitle de oturup hocayla konuşup anlayabileceğin bir şey. Git hocasına sor. De ki bu eğitimler hiç bilmeyenler için mi yoksa az biraz bilen insanlar için mi? Sana vector image nedir diye anlatıyorsa ve sen bunu biliyorsan haliyle senin için kötü bir deneyim olur. Bilmiyorsan ve anlatılıyorsa iyi deneyim olur.

dreamweaver, illustrator, aftereffects hakkında az biraz bilgi sahibi misin? Yoksa hiç mi bilmiyorsun?

Ayrıca eğitim konusu çok şahsidir. Şahsen ben her konudan azar azar bir şeyler bilirim. Bilmiyorsam da dersi almadan önce kaynak arar bulurum, okurum. Genelde o eğitimler uzman insanlar için olmazlar; az bir şeyler gösterirler. Haliyle benim canım sıkılır, genel olarak verilen eğitimlere değer vermem. Ama bu eğitimleri almadığım için önyargı oluşturmak istemem. Bu nedenle hocayla görüş. Bu sana, hem o hocadan öğrenip öğrenemeyeceğin konusunda bir fikir verir, hem de içeriği kafanda net oturtmuş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Programlar konusunda dreamweaver hakkında bir kitap okudum ama hiç bilgisayarın başına geçip bişeler yapmayı denemedim. Diğerleri hakkında en ufak bir fikrim yok. Ya zaten bu kursa gitmemin amacı bana bu işin bi başlangıcını göstermesi, ondan sonrası biraz merak işi. İnsan çalışa çalışa veya internetten örneklerine baka baka öğrenir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...