xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 imac te macosx de wireless sinyali gayet full gayet iyi iken bootcamp ile windows 7 ye gecince sinyal seviyesi 1-2 bar a dusup internet hizimda inanailmaz kotu oluyor hatta kopmalar yasaniyor. driverlar falan full updateli de ne alaka anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Güç seçeneklerinden Wireless güç tüketimini incele. Performans düşüklüğü büyük ihtimalle ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 maximumda abi baska birsey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Driver versionlarını da bi kontrol etsene aynımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 driver versiyonu farkli tabi os lar farkli sonucta. ama internetten kontrol ettim en son surum hepsi hatta yeniden silip yukledim falan ama bi fayda etmedi cok uyuz bisey. modem biraz uzakta arada duvar da var ama osx de full cekiyor burda minumum hani 1-2 bar eksik olsa anlicam da hatta internetin kesilmesi ne demek cozemedim. bide windows yukleme amacim oyunlar icinde internet olunca o da gg oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Peki connection rate kaç ikisindede aynımı ? birde ev içerisinde modeme kablo ile bağlı pc varsa (ftp serverlı) o pc den bir ftp client ile iki os dada aynı dosyayı aynı clientler ile download edip throughput a baksan bariz fark varmı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 connection rate den kastin speedtest ise mac de 10ms 9.2mb/0.9mb gayet normal windowsda 250ms 0.2mb/--mb evde baska bilgisayar yok ama deneyince yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 dusuk bir ihtimal ama, arkasi duvara donukse bilgisayari biraz yana cevirmeyi dene bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 eve gecince denerimde os farki bu kadar olmasi normal mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 rate ten kasıt wirelese bağlantının bant genişliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar