Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Betaya karşılık, para verip aldığın acc'larımı vericeksin? Yoksa aldığın trial'larımı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ustte yazdigim uc account da para verilip alinmistir iclerinden birini secebilirsiniz ucu birden degil tabi :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 1 ay sonra oyun çıkacak zaten. Değer mi? :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bence deger.. yarinda olebilirim yasamaya da degmez o zaman :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ne zaman çıkacak bu oyun hiç oynamadım everquesti ama 2. yi bi deniycem sanırım şimdi pre order etmeyi düşünüyorum da cdromshop.com dan ama daha ço kvarsa çıkışa etmiyim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 EQ2 CE sini sony den direkt preorderlamistik ilk duyuruldugunda , gonderilen mailde 15 kasimda diyordu ama wow ile ayni anda cikacagini ve betasinin daha yeni basladigini dusunursek en iyi ihtimal 2005 in ilk aylari olacaktir. insallah dedikleri gibi olur da kasimin 15 inde baslariz ama sanmiyorum.[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar