The_King Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bi ark demiş bimekste creative THX 550 ve LG Dvd-RW 249usd+kdv. bana makul geldi ama bide size soriim dedim. gerçekten iyi bi fiyat mı? yani değer mi 2sine u para? bide başka biri dvd-rw uyduruk demiş ama bnm bildiim ve araştırdığım kadarıyla uyduruk diil, tam tersine iyi bişi. hangisi doru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 açıldı bu topic altta:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_King Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 biliyorumda, şimdi herkes sertapdan fln bahsettikten sonra bunu oraya yazmak garip olur die yeni konu açiim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar