Larethian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: wildpervert, 05 Ekim 2004 09:15 tarihinde demiş ki: ya paran varsa en temizi intel almak tabi amd ile kasma yok fandı yok sıcaklık kaç derece aman dur soğutayım pehh sen hangi yıldasın onlar eskide kaldı artık :P bide düz mantık yapalım intel 32 amd 64 dememkki amd :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
mikado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ben intel diyorum, neden diyorum bilmiyorum ama AMD'ye karsi bir fobim var gicik kapiyorum..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 mangal yapmayı seviyosan amd arada bir kasayı açar şiş fala çevirirsin :)[signature][hline]Dragger.Org
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: BlaCk_DmC, 06 Ekim 2004 03:46 tarihinde demiş ki: 0k3 B@p th3 k3nk T@m@m Int3l GraL baP böle yazı yazandan acaip tavsiye alınır ya.Şu an 2004 ekimdeyiz adam amd 2600+ dio.Saatin durmuş senin...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Öne çıkan mesajlar