Larethian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: wildpervert, 05 Ekim 2004 09:15 tarihinde demiş ki: ya paran varsa en temizi intel almak tabi amd ile kasma yok fandı yok sıcaklık kaç derece aman dur soğutayım pehh sen hangi yıldasın onlar eskide kaldı artık :P bide düz mantık yapalım intel 32 amd 64 dememkki amd :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ben intel diyorum, neden diyorum bilmiyorum ama AMD'ye karsi bir fobim var gicik kapiyorum..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 mangal yapmayı seviyosan amd arada bir kasayı açar şiş fala çevirirsin :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: BlaCk_DmC, 06 Ekim 2004 03:46 tarihinde demiş ki: 0k3 B@p th3 k3nk T@m@m Int3l GraL baP böle yazı yazandan acaip tavsiye alınır ya.Şu an 2004 ekimdeyiz adam amd 2600+ dio.Saatin durmuş senin...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar