geezus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Sipariş verdim, salı elime geçecek gelince bir inceleme yaparım. Slider ile çok arasında kaldım ama slider ağır ve tipsiz olduğu için bunu tercih ettim. Case ve çanta bakmam lazım şimdi bir de
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bunu tablet pc konusunda tartismistik bol bol hali hazirda. Ben ufak inceleme de yapmistim hatta. Dock'unu da almani tavsiye ederim , hayirli olsun.
geezus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 docklu aldım zaten =) teşekkür ederim, onları okuyup başlığı kaybettim sonra, bi daha bakınayım
geezus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bir de soru sorayım, nasıl taşıyacağız bu aleti? yani docklu hali için bi çanta gibi bir şey, çıplak hale için de case gerekiyor sanırım ama hangi marka model falan iyidir ? A
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Seni sevmiyorum ya. Neye niyetlensem adam benden once aliyor.
geezus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 yavaşsın di. ben senden önce niyetlenmiştim ayrıca. başka neyi önce aldım lan?
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Ben docksuz halini case'le kullandim amazonda bi deri case vardi iyiydi ama markasini hatirlamiyorum simdi yataktan cikmak da zor geldi baya :D Dock'la tasimak icin heralde bi 11inch'lik laptoplara gore ufak cantamsi bisey ayarlasan yeter ? Sirf bu alete ozel bisi yapmis olan var mi suan bilmiyorum pek. Ben korumasiz falan kullandim direk sirt cantama atip
Öne çıkan mesajlar