Uliking Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Sleeep ile maçlarımız ilk 2 maçı izlemenizi öneririm özellikle 2. maç sonuna kadar heyecanlı gitti. 3. maç biraz daha anti climactic. 1. maç: http://drop.sc/53386 2. maç: http://drop.sc/53387 3. maç: http://drop.sc/53388 gg ve gl sleeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 silip 0 - 2 sparta sparta Stage #2 Cup on December 1st - Top 16 advance to Stage #3 Stage #3 Cup on December 18th - Top 7 qualify for Kiev ben Stage #1 Cup on November 13th - Top 16 advance to Stage #2 Stage #2 Cup on December 1st - Top 16 advance to Stage #3 Stage #3 Cup on December 18th - Top 7 qualify for Kiev ön elemelerinden geçicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Umarım Sleeep'le birlikte, Kiev'e gidemesek bile, iyi sonuçlar alırız da ilerde de böyle organizasyonlar Türkiye en az 2 kişiyle temsil edilir. Final ve yarı finallerimin replaylerini ESL sitesindeki charta koydum, ilgilenenler oyuncular arasındaki "vs"ye tıklayarak bakabilir. Edit: Bu arada şimdi izledim uliking ile Sleeep arasındaki ilk iki maç (özellikle ikincisi) harika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 spartacus finale kaldıysa dier katılan arkadasların sapkalarını önüne koyup düşünme vakti gelmis demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 stage 2 olması lazımdı bugun noldu ne bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 İlk tur DieStar'a yenildim. Kaybedenlerde de Virus klanından bir Zerg'e 2-1 kaybettim. GGCup'tan beri tek maç yapmadığım için alacağım maçı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 _Spartacus_ said: İlk tur DieStar'a yenildim. Kaybedenlerde de Virus klanından bir Zerg'e 2-1 kaybettim. GGCup'tan beri tek maç yapmadığım için alacağım maçı verdim. Virüs clanı gsl ye katılmıyormuy du? Baya zorlu kişiler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yok. Virus, high master oyunculara sahip bir Avrupa klanı. GSL'de Virus diye bir oyuncu var onunla karıştırıyorsun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 _Spartacus_ said: Yok. Virus, high master oyunculara sahip bir Avrupa klanı. GSL'de Virus diye bir oyuncu var onunla karıştırıyorsun herhalde. Aynen. ^^ Boxer ile maçını seyretmiştim. Onun vod'unu indiriyorum şimdi yeni bir TvT buildi yapmış. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 olsun sparta iyidir elinde geleni yapmıştır birdahaki sefer inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar