Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Arkadaşlar bi kız gördüm nası tanışabilirim yardım plz. Çok hoşuma gitti babskalar Nası tanışabilirim?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 git babasından iste[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Önce kurbanın yanına gidilir. Daha sonra saçlarından tutulup; "Benimsin ülen" şeklinde söze girilir!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 sende mi brütüs.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ya nası ya? Ya daha tanışıp kaynaşmak lazım değil mi bab?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bablar olmaz ama ööle ''ya benimsin ya toprağın'' desem çok mu nostaljik olur. YARDIM EDİN NOLUR AŞIĞIM YA :([signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bence gelip babası senden kızı istesin. yada sen git kızdan babasını iste. oda olmadı git bakkal dan kasabı iste. iş içinden çıkılmaz hal alırsa 118'den annesini iste.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Kıza: -Hebele hebele şeklinde yaklaşabilirsin mesela sonra bi' daha konuşmaz senle çözülür probleminiz...hmm... yok olmadı.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bencede olmadı..![signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bence bu topiclerle hiç olmıcak ... AA[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 umarim sakadir..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 saka tabiki adam dalga geçiyor. bu herifi anlamıo olsam bu kadar bozuk olmazdık zaten de ara sıra iyi bişiler yapmaya çalışıo. ehah.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 şakadır tabi canım hatta ironi var :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bak spreweell kardeş katıldığın her topici ısrarla sulandırıyosun.Yeter artk ama.Terbiyesiz adam.Kovuyorum seni bu topicten!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: spreewell, 04 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki: bence gelip babası senden kızı istesin. yada sen git kızdan babasını iste. oda olmadı git bakkal dan kasabı iste. iş içinden çıkılmaz hal alırsa 118'den annesini iste. phuauhauhauhauuh :D :D :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Nası ya ! :) Gurban sen aynalımısın .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 way be :D kavga çıkıcak galiba *!gaz verir* OoO ne dedii[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 sen de mi brütüs e katılıyorum. Olm serdar 10k msg ı geçmiş adamsın, bu serverda thread açanlardan bir tanesinin kız meselesini bu yolla hallettiğini gördün mü :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 babska ne dalga geçmesi ya aşığım ya Ben de kul değilmiyim aşık olamazmıyım ? Plz dalga geçmeyin. kasaba gittim şimdi kapalıydı bakkala gittim sigara yok dedi Kızın annesine gittim defol git dedi. Yoksa ben zurnamıyım ha?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 "mavi" var...[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Prawler, 04 Ekim 2004 23:37 tarihinde demiş ki: babska ne dalga geçmesi ya aşığım ya Ben de kul değilmiyim aşık olamazmıyım ? Plz dalga geçmeyin. kasaba gittim şimdi kapalıydı bakkala gittim sigara yok dedi Kızın annesine gittim defol git dedi. Yoksa ben zurnamıyım ha? Acı geyiksin yanı sıra eziksin ha![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Lupin babska sen de kralsın l@me kral[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ben insan değilmiyim? ben kulun değilmiyim? gerisini hatırlayamadım ama onu dinle Pilav Yer kardeş :D gel bi çilingir kuralım ortaya acılı ezme falan rakı makı dağıtalım kafaları :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya şimdi bi kız gördüm aşık oldum numarasını nası örenecem 118 den ama gittim annesinden istedim. defol git dedi. Babası sen zurnasın dedi. Abisi de dövdü. AŞIKSAK SUÇUMUZ NE.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar