Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Rift ve Aoc accountlarımı satıyorum. Fiyatları siz belirleyin, çok düşük kalmasın çokta uçmasın. Ha illa uçsun diyosanız seve seve tabi yani :D Aoc karakterim : http://aoc.yg.com/profile?h=LBxINFJu Burda herşeyi göstermemiş ama baya daha bi itemi var..Hatta bu çok eski şekli karakterin.. Accounta expension mevcuttur. PvP setlerinin tamam olması yanında t1 vs t2 sürüsüne mevcut. 2. meslekler neydi hatırlamıyorum ama onlarda full. PvP level 7 olmasına ramak kala bir karakteri kendisi... Bunun yanındada level 71lük heralt of xotli vardı low level pvpde karakter kendini aşmış bi durumdaydı. İkisininde gold durumu gayet yerindedir.Epic bineği falan vardır. Orjinal kutusuda yanında verilir( yükleme cdleri fln) + Bunun yanında anarchy online¬um wars+bloodlines accountlarımıda veriyorum..Funcoma ait herşey..( secret world betasına girme olasılığım %90, aocdede beta accountıydı bu) aocdeli full karakter listesi(diğer 80ler fln) Fury (PVP): Annron [Dimension: 2, Level: 24] Fury (PVP): Anron [Dimension: 2, Level: 80] Fury (PVP): Anronn [Dimension: 2, Level: 71] Fury (PVP): Vissper [Dimension: 2, Level: 80] Fury (PVP): Zanak [Dimension: 2, Level: 21] Fury (PVP): Zanakk [Dimension: 2, Level: 42] Anron 80 = Assasin Vissper 80 = Barbarian ( t1 epicleri mevcut ) Anronn 71 = Herald of Xotli Diğerleride bişeyler ama hatırlamıyorum... Rift karakteri: Serverı hatırlamıyorum ama ilgilenen olursa bulurum. Dwarf Guardiandı max level üstünde pvp ve pve için ayrı setler bulunmaktaydı epic olarak ancak ikiside malesef full değildi.Binekdir odur budur herşeyi vardır, mining ve blacksmith ikinci meslekler olarak sadece 10 - 20 arasında bişey kalmıştı max olmasına.Gold olarakta hali vakti yerindeydi ancak gene hatırlamıyorum ne kadadardı.. + Yanında eksradan boş( level 20-30 arası bişi) olan accountta hediyesidir bunun. Orjinal kutularıda yanında verilebilir. Mortal karakterim: Az buz para sahibi, bir kaç karakterin paraları hesap edilince gayet bolca para sahibi... 1 pvp karakteri full kasılmış, zırhı atı osu busu herşeyi yerinde 1 hırkızzz, kasılmış sayılmayanından.. Evet bunları satıyorum, ilgilenenler ÖM'den ulaşırsa sevinirim. Teşekkürler!
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ya dediğim gibi fiyat teklifini siz yapın çok düşük olmaması yeterli benim için
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 (tu) adam beni tanımış :D yok şaka maka farkettim abi artık bıraktığım girmediğim şeyler elimde napıcam gitsin elimden :D
Öne çıkan mesajlar