Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Arkadaslar siteyi aldım sanat ve komedi üzerine yapmak istiyorum yetenegi olan yaptıgı olan ama paylaşamayan arkadaslar yada öğretmek isteyen hepsi bana ulaşsın Flah animasyonu karikatür bölümleri sanat çalışmaları hepsi burda www.bkcartoons.com Msn: [email protected] Savulun Mizah biz geliyoruzzzzz.z.z.z.z.z.[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hımm siteniz güzelmiş. :P[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 zUHAAHHAHAHA daha açılmadı eklemeyi unutmusum bu bölümü iteyi açıcam kadroyu topladıktan sonra... Bu gece açılır yani ne olursa olsun[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 iii hayırlı olsun siten![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Yardım ederiz kardeşim ayıp ediyosun! *!göz kırpar*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 teşekkür ediyorum herkese... Sitede yarısma falanda yapabilirim güzel olur :lol:[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 şu anda en azından site görünür durumda msn den gelen herkes cwp aldı... Teşşekkür ediorum[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 şu eskişehirdeki yeni eve kablo fln alıyım yaparıs bişiler okuldayım msn fln yokta[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Chimera167, 05 Ekim 2004 20:54 tarihinde demiş ki: zUHAAHHAHAHA Bir LmR atasözü der ki " zuhaha diye gülenin sitesi tutmaz " Bir pati kuralı der ki " internet sitesi yapımı ve calısmak isteyen var mı diye bir konu acılıyorsa konu dısı degildir buraya açılmalıdır[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı olsun. yanlız forumu ziyaret edebilirsiniz demişsin ama forum morum yok ortada haberin ola.. sadece index açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 yardım ederiz :).[signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 deviantart.com[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Yanlıs yere koyduysam affola pişiyoruz işte :lol: gülmemide düzelttim tutar mı artık :)[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar