Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanatsal Ve Komik Patiler !!!

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar siteyi aldım sanat ve komedi üzerine yapmak istiyorum yetenegi olan yaptıgı olan ama paylaşamayan arkadaslar yada öğretmek isteyen hepsi bana ulaşsın Flah animasyonu karikatür bölümleri sanat çalışmaları hepsi burda
www.bkcartoons.com

Msn: [email protected]

Savulun Mizah biz geliyoruzzzzz.z.z.z.z.z.[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
Sosyal ağlarda paylaş

şu eskişehirdeki yeni eve kablo fln alıyım yaparıs bişiler okuldayım msn fln yokta[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Chimera167, 05 Ekim 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
zUHAAHHAHAHA

Bir LmR atasözü der ki " zuhaha diye gülenin sitesi tutmaz "

Bir pati kuralı der ki " internet sitesi yapımı ve calısmak isteyen var mı diye bir konu acılıyorsa konu dısı degildir buraya açılmalıdır[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...