nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bu konu hakkında elinde türkce kaynak olan varsa paylaşabilir mi,aradım aradım koskoca nette 1 tane türkce kaynak/ders notu bulamadım,ingilizceyi çözcek kadar da zamanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Burda bir master tezi var, ama tezden ziyade ders notu seviyesinde olduğu için işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 türkçe "fizikçiler ve mühendisler için matematiksel metodlar" a benzer isimlere sahip kitaplara bak. arfken'in kitabının çevirisi vardır belki mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Kaspar said: Burda bir master tezi var, ama tezden ziyade ders notu seviyesinde olduğu için işe yarayabilir. ADİ DİFERANSİYEL DENKLEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 mat tezleri kanser direk QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar