Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 gazete oluşturmak için kullanılabilecek bir program tarzı birşey varmıdır..? veya grafik editor olarak ne önerebilirsiniz. örneğin bir gazetenin burçlar için aylık yorum köşesine yapacagım burçlar yazan bir resmi hazırlamak için? yardım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 19) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Microsoft Publisher[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hala kullanılıyor mu, yeni versyonu çıktımı falan bilmiyorum ama sayfa tasarımı için Quark Express kullanılıoyodu. efetk vereyim, fotomontaj yapayım, resimler üzerinde oynıyım diyosan Photoshop. çizim için, Freehand. tabi freehand kastırık biraz ben flash kullanıyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 volfied ve rahan bunları nerden temin ederiz? kullanımı kolaymıdır? biraz açabilirmisiniz..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 19) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 quark express en çok kullanılanı, kolaydır. bi de adobe'un bi programı var. onu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 quark express değilmiş, quarkxpress miş bu arada onu düzelteyim. bilimum p2p ler de vardır, orjinallerini bilmiyorum. google da biraz ararsan türkiye distribütörlerini ve bayiilerini bulabilirsin sanırım[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 her türlü baskı işleri için macromedia freehand tavsiye ederim.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bu dediğiniz programların kullanımı ne kadar kolaydır acaba? ayrıca ne tip bir sistem kullanıyor.. *!quarkxpress'i aramaya başlar*[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 19) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 valla MS Publisher MS in programi ama ed2k da falan bulunur :P biizm okul gaztesini yapiyodu arkadas onla baya kolay word gibi bisi yani hehe[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 quarkxpress i bilmiyorum programı görmedim bile, flash çizim olarak gayet kolay, photoshop zor gibi, hızlıcana bi tutorial karıştırıp kendin çalışırsan bi kaç günde çat pat bişiler çıkartırsın gibi geliyo. freehand zor cidden zor, kullanmadım, kullananları bol bol izledim amatörce bişi değil, zaman ayırıp öğrenmek lazım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Rahan senin dedigin programlar gercekten grafikte baba programlar ama gazete hazirlamak istiyosan publisher tam istedigin sekilde suraya resim gelince tum su yazilari etrafinda kaydir, bas harfini buyutup 5 satir kapla falan kolayca dityebildigin bi program o yuzden onerdim :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bilmem doğrudur valla, m$ kolaycıları havada kapar :P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 grafik programı ile baskı/gazete programını karıştırmamak lazım. bu bağlamda tekrar tekrar freehand diyorum. fakat kullanımı çok kolay değildir. o yüzden ms publisher da kullanılabilir. (quar xpress (ya da neyse) i hiç duymadım. belki o da uygundur.)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dediğin iş için kesinlikle quar.ex. derim bende en uygunu o. ayrıca freehand de aslında zor diildir. (bkz: bir gecede bitiridim)[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 quar. ex.'i çekiyorum ama yazılar bilgisayardan çıkmayacak diğer bir sorunda bu aslında.. :) yazılar el yazısı olmalıymış saçmalık işte :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 20) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerTurk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Kesinlikle Corel Draw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar