Rock Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 1- Üyelik ücreti ve aylık ücret ne kadar? 2- Üye olduğumuzda hernahgi bir deck(yada benzeri) veriliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 aylık ücret diye bişey yok ama kartlara para veriyorsun. oyuna üye olmak için 10 dolar civari bişey veriyosun hem accn açılıyo hemde 8-9 dolar degerinde starter deck gibi bisey aliyodun galba. yani evet accyi acinca deck aliyosun bi tane.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 3- Boosterların fiyatları yine aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 3 dolar civariydi yanlis hatiramiyorsam (bkz: yamuluyorsam duzeltin)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ben bu gün üye oldum ama krdi kartı numaramı girip üye olacağım bölümü bir türlü bulamıyorum. Check out bölümünde de herhangi bir yer bulamadım. Kredi kartı numarasını hangi bölüme gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Çok ilginç. Kredi kartı bilgilerimi girip onaylamayı denediğimde de işleminiz yapılamadı tarzında bir mesaj geliyor. Yanlış yaptığım şeyinse ne olduğuna dair hiç bir bilgi yok. Ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar