Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tahta macunu nası kullanılıyoor:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 05 Ekim 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
sen onu boşver kendini nası sünnet ediosun lol ?

Bu orta asyada cınde moğolistanda oldukca sık gorulen bır durum hatta pek cok cocuk denerken kan kaybindan ölüyor veya sakat kalıyorlar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 05 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
said:
arcane, 05 Ekim 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
sen onu boşver kendini nası sünnet ediosun lol ?

Bu orta asyada cınde moğolistanda oldukca sık gorulen bır durum hatta pek cok cocuk denerken kan kaybindan ölüyor veya sakat kalıyorlar.

nası sakat? yahu sakat kalacak bi durum yok ya ölürsün kandan yada ölmessin:)[signature][hline]mıhıhı kedi
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz once yannış yere atmışım.

Yaf chemi sabaha doğru discovery izliyodum. Bombalarla ilgili süper bir belgesel vardı. Ah be aklıma glse pm çekerdim sana bak..
Belçikalı bir general, alman savunmasını kırmak mi için 900 bin ton falan galiba, döşüyo.
Hemde yerden tüneller kazarak, odacıklar yaparak. 1 yıl sürüyo.
Sonra general bi patlatıyo. 10000 asker geberik. İsviçreden sarıntı kaydediliyo. Ve sadece bombaların 4'te biri patlıyo. 10 yıl sonra dev bir patlama daha gerçekleşiyo. Yıldırım çarpması ile. bi 4'te 1'i daha patlıyo.
Diğerlerini araştırınca çıkarıolar felan..
Süper bir belgeseldi.. Ki atom bombası hidrojen bombası hepsini annattı..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah hani bole yemek yiyo falan. Ekmeğe zoomluyo bi sürü böcek gibin şey falan. Yatakta bi sürü. Onu mu diyosun ?
Boşveeer onlar protein protein..
Extreme Explosions mı neydi programın ismi. Takip et kaçırma derim..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 05 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
Bu orta asyada cınde moğolistanda oldukca sık gorulen bır durum hatta pek cok cocuk denerken kan kaybindan ölüyor veya sakat kalıyorlar.
ben de edemezsin demedim zaten, nasıl dedim, başlamışken onu da yaz bari :D[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...