Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yaa olmaz sevmem ben kirem mireç:P[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: arcane, 05 Ekim 2004 18:32 tarihinde demiş ki: sen onu boşver kendini nası sünnet ediosun lol ? Bu orta asyada cınde moğolistanda oldukca sık gorulen bır durum hatta pek cok cocuk denerken kan kaybindan ölüyor veya sakat kalıyorlar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 tamam sana kalmış biras havasıs olur galiba ama iyi düzelt yüzeyi ince bi astar sonrası da el işi zaten[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Cuce, 05 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki: said: arcane, 05 Ekim 2004 18:32 tarihinde demiş ki: sen onu boşver kendini nası sünnet ediosun lol ? Bu orta asyada cınde moğolistanda oldukca sık gorulen bır durum hatta pek cok cocuk denerken kan kaybindan ölüyor veya sakat kalıyorlar. nası sakat? yahu sakat kalacak bi durum yok ya ölürsün kandan yada ölmessin:)[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Biraz once yannış yere atmışım. Yaf chemi sabaha doğru discovery izliyodum. Bombalarla ilgili süper bir belgesel vardı. Ah be aklıma glse pm çekerdim sana bak.. Belçikalı bir general, alman savunmasını kırmak mi için 900 bin ton falan galiba, döşüyo. Hemde yerden tüneller kazarak, odacıklar yaparak. 1 yıl sürüyo. Sonra general bi patlatıyo. 10000 asker geberik. İsviçreden sarıntı kaydediliyo. Ve sadece bombaların 4'te biri patlıyo. 10 yıl sonra dev bir patlama daha gerçekleşiyo. Yıldırım çarpması ile. bi 4'te 1'i daha patlıyo. Diğerlerini araştırınca çıkarıolar felan.. Süper bir belgeseldi.. Ki atom bombası hidrojen bombası hepsini annattı..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 haha şahaneymiş ya discoverydeki en garip belgesel mikroorganizmaların hayatımızdaki yeri ile ilgili bişiydi çok huylanmıştım heryerdelerr:)[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 harbi yaw madem kanıyo elini bastır sar bişiy sür toprak sür kıl sür tüy sür kanama dursun kökten mi kesiyolar da ölüyolar ortaçağda bu ka dar mı geri ama nası sakat kalıyolar onu anlamadım[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ahah hani bole yemek yiyo falan. Ekmeğe zoomluyo bi sürü böcek gibin şey falan. Yatakta bi sürü. Onu mu diyosun ? Boşveeer onlar protein protein.. Extreme Explosions mı neydi programın ismi. Takip et kaçırma derim..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben de seyir eylemiştim bikere 3 gün yemek yiyesim gelmemişti[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Cuce, 05 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Bu orta asyada cınde moğolistanda oldukca sık gorulen bır durum hatta pek cok cocuk denerken kan kaybindan ölüyor veya sakat kalıyorlar. ben de edemezsin demedim zaten, nasıl dedim, başlamışken onu da yaz bari :D[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar