Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 aynen yukarıda yazdığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 keşke mesaja yazsaydın :p başka bilgisayarda denedinmi?[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bir an korktum 6 sayfalık raporu başlığa ekleyeceksin diye.. Word mil. derken word pad'i mi kastediyorsun?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dikkat çekiyim diye böle yaptım nitekim başarılı olmuşum.denedim ztn başka bilgisayarda açmak amacındayım internet cafe gibi fln.printerim bozuldu.ben 2000 de yazdım.cafede xp millenyum var.print edemezsek yandık.harbi yandık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hayır xp de calısan word ne oluyor o office millenyum mu? office xp mi? her neyse? onda office 2000 deki dosyayı acmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 wordpad se sorun çıkması muhtemel zaten. dediğin officese ve açamıyosan re-install yada başka makinada deneme önerim hala geçerli yada cumaya kadar office2000 bulacaksın :p[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Internet olanağın varsa, ve office kuramayacaksan, open office'i indirebilirsin. 100MB civarlarındadır heralde. Ücretsiz ve office'in açtığı herşeyi açabiliyor. Bir yanlış anlamayı düzeltelim birde. Başlığın kuralsız olduğu için değil yardıma ihtiyacın olduğunu düşündüğümüz için cevap yazdık. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kiddocum bak canım ciğerim.şimdi ben evdeki makinamda office 2000 de bir rapor yazdım ama malesef print edemiyorum.başka makinalara aldım dosyayı ve gittim denedim..daha üst versiyonları olunca dosyayı açmadılar.niye çalışmıyor yaw aynı tas aynı hamam biri once cıkmıs biri sonra.çok kılım microsoft'a da ...(daha bulucam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Üst versiyonu bile açmıyorsa o zaman dosyada problem var kesin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 cidden dosyada nasıl problem olabilr?floppy bozuktur? yarın en iyisimi ben bidaha deniyim.harddiskimde sorunsuz acılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 webe upload et (ya da kendine mail at) daha sonra ordan alırsın. floppyden daha sağlıklı.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Açılmıyor kısmını biraz daha açarmısın? Dosya okunamadı gibi birşeymi diyor? Abidik gubidik karalterler mi çıkıyor?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 şimdi sürüm farklılığı yüzünden convert diyor.ok diyorsun.sonra aynen abidik kubik karakterler çıkıyor.eyvallah mail olarak atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Save ederken evde, orda versiyon seçebiliyorsun. Düşük bişey seçmeye dikkat et. Hatta en güzeli, açacağın bilgisayardaki versiyonu seç..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sorun açtığı bilgisayardaki daha yüksekmiş :D teorik olarak bir sorun olmaması gerekli. yeni versiyonlar hep eskileri açabiliyordu..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar