Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gençler word2000 de 6 sayfalık rapor yazdım,word millenyumda açmıyor.cuma son gün nasıl yapcaz?print

Archie_81

Öne çıkan mesajlar

wordpad se sorun çıkması muhtemel zaten. dediğin officese ve açamıyosan re-install yada başka makinada deneme önerim hala geçerli yada cumaya kadar office2000 bulacaksın :p[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Sosyal ağlarda paylaş

Internet olanağın varsa, ve office kuramayacaksan, open office'i indirebilirsin. 100MB civarlarındadır heralde. Ücretsiz ve office'in açtığı herşeyi açabiliyor.

Bir yanlış anlamayı düzeltelim birde. Başlığın kuralsız olduğu için değil yardıma ihtiyacın olduğunu düşündüğümüz için cevap yazdık. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

kiddocum bak canım ciğerim.şimdi ben evdeki makinamda office 2000 de bir rapor yazdım ama malesef print edemiyorum.başka makinalara aldım dosyayı ve gittim denedim..daha üst versiyonları olunca dosyayı açmadılar.niye çalışmıyor yaw aynı tas aynı hamam biri once cıkmıs biri sonra.çok kılım microsoft'a da ...(daha bulucam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...