odchu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 beta için request olayı varmış sanırım yani SW:G deki buddy key olayı var mı böyle bir şey kesin? örnek mail: Greetings, This email is to let you know that BDIXON has requested to sign you up for the World of Warcraft beta test. You are now on a waiting list to be added to the beta. Once we are able to add additional people to the test, we will send you a new email with instructions on how to create your account, download, and play. Until that time, please be patient and do not contact Blizzard employees for a status update. They do not have this information. Thanks for your interest in helping us beta test World of Warcraft. We look forward to adding you to the beta and seeing you in Azeroth as soon as possible! Sincerely, Blizzard Entertainment[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Oha böle bişey varsa bende rica edicem: [email protected] :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hayır önce ben .. :P hatta bu mail için para ödeyebilirim.. qui sen eq2 oyna :) [email protected][signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yok arkadaş bunu örnek olarak yazmış[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 @odchu: Takas ederim :P[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: 1111, 04 Ekim 2004 22:13 tarihinde demiş ki: yok arkadaş bunu örnek olarak yazmış nasıl yani? arkadaş dediğin ben isem ben yazmadım; bu blizzardan gelen maillerden bir örnek, ancak yalan (spam vs.) da olabilir tabii. @qui: baktım eq2 download u bitip oyuna giremicem, girdim ebay e takas edyim diye pek talibi yok.. heh[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 içiniz öyle wow aşkı ile dolmuş ki adam örnek mail yazmış umrunuzda değil pazarlığa başlamışsınız :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya direk seçildin diye gelmiyo mu? gerçi ben anlamam o işlerden hiç betaya başvurmadım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yoktur böyle bir şey pek ihtimal vermiyorum. varsa da pek sevinirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ne olur ne olmaz yazdık işte. Eğer doğruysa, acc olan biri bakarda yollar diye.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 [b]işte bu[b][signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 aha çok iyi olur bana da yollayın ha kaç yıllık buddy'nizim :P[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 eueh olsada yesek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 eq2 betasina karsilik COH , EQ1 veya EvE online (15 gunluk oynamasi var) full acc verilir :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar