sQu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 elimde 2 adet account bulunmakta 1- lvl40 DarkAvanger, questi yapilmiş 2- lvl26 Scavenger en iyi itemlar ve totalde 5mil civarinda inventory. her bir account için 100milyon istiyorum yani 75$. Oyunun 0'i zaten 50$. Oyuna başlamayi düşünüyorsaniz mutlaka kaçirmayin derim. Dark avanger oyundaki en iyi pvp classi, scavengerin üzerindeki 5mil de zaten nerdeyse accountun fiyatini çikariyor. Niye sattiğima gelince universite nedeniyle uzun bi süre oynayamayacağim ve chronicles 2 çiktiktan sonra da oldukça geride kalacam. Bir de zaten WOW çikacak falan zaman ayiramayacağim için satiyorum. Ulaşmak için ICQ:99616000 email: [email protected] yer : Istanbul/Sisli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu arada unutmadan charlar bartz serverinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 squee? exile'daki squee?[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 lvl 40 DA da neler var itemları neler bana soleyebilirmisin acaba net olarak.. lvl 40 DA yı alabilirim... mail:[email protected] ICQ:171403986 oyundanda ulasabilirsin hersekilde...[signature][hline]Elastor 51 Prophet Solymr 19 Darkelf Warrior( ilerde ortaligi kasip kavuracak) Siyah 28 Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar