Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TGB Erçiş Deprem Çadırı

sandalye

Öne çıkan mesajlar

Dün 25 kişilik TGB heyeti ulaştı Erçişe. Bugün konuştum heyetteki birisi ile çadır kurmak üzereler.

Genel durumu sordum. Belediyeye ulaşan yardımların dağıtımında çok sorun varmış. İzdiham oluşuyormuş kapan götürüyormuş yardımları.

Şuan ekiplere bölünmüşler bazı aileleri belirleyip ihtiyaçlarını tespit ediyorlar.

Genel olarak çocukların ihtiyaçları biraz arka planda kalmış.

Gönderebilirseniz öksürüp şurubu, bebek maması, bebe püsküvüsü vs şeyler çok hora geçer dedi. Soğuk oldukca fazlaymış battaniye, mont, akzak, atkı ihtiyacı varmış.

Sitede şöyle bir açıklama var, telefon numarasından Ercişdeki arkadaşa ulaşabilirsiniz.

said:
TGB Deprem Komitesi Van Erciş’e ulaştı.
25 kişilik heyet hızla büyük bir yardım çadırı kuracak. Yardımlarınız TGB Yardım Çadırı aracılığıyla ihtiyacı olanlara ulaştırılacaktır.

Adres kısmına "Zafer Tezci 0507 961 71 79 Erciş -VAN" yazarsanız, kargo gelince arıyorlarmış gelin alın diye. Yani telefon numarasını yazmanız önemli.

Yardım göndermeyi düşünen arkadaşlar göndermeden önce mutlaka arasın. Tek tek ailelerle görüşüp ihtiyaçlarını tespittikleri için çok daha yararlı olacağını düşünüyorum.

İhtiyaç Listesi:

Gıda malzemeleri: Yağ, Şeker, Çay vb.
Giyecek Malzemeleri: Palto, Kazak, Eşofman, Bot, Ayakkabı vb.
İlk Yardım Malzemeleri
Çocuklar için Oyuncak, Çikolata, Bisküvi vb.
Battaniye,
Çadır

Yardımlar PTT Kargo ve diğer kargo şubeleri aracılığıyla ücretsiz olarak gönderilebilmektedir.

Yardımların Gönderileceği Adres

Zafer Tezci 0507 961 71 79 Erciş -VAN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...