riglous Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 pvp server'inda dusman tarafina gectiginde sana saldirabiliyolar, ama sen onlara ilk olarak saldiramiyosun. ortak alanda, herkes birbirine saldirabiliyor. onemli olan kisim bu. yani siz ormaninizi korumak istediginiz zaman, gayet de koguslanip dusmanin yoldan gecmesini bekleyebilirsiniz. ha kimse kendi tarafina tikilip kalmayacak, cunku quest'ler karsi tarafin sehrinin dibinde... non-pvp server'inda ise olay biraz daha farkli. nerde olursa olsun, bi kisiyi duelloya davet ediyosunuz. kabul ederse teketek savasiyosunuz. pvp server'indaki gibi 30 kisi 1 kisiye saldiramiyo. ustelik kabul etmeme sansiniz da var. peki grup olarak savasamayacak miyiz sorusu geliyo akla... onun icin arenalar belirlenmis. gidip arenaya giriyosunuz grupca, karsiniza da bi grup cikariyo. 2 3 hafta once aciklamislardi bu sistemi ve baya eelenceli gozukuyo. bi ornegi gostermisler sadece ben de oradan yola cikiyorum; iki kale var mesela. iclerinde npc'ler de var. onlardan grupca gorev alip yerine getirebiliyosunuz. mesela diyo ki git karsi kalenin komutanini oldur. (karsi kalenin komutani da npc tabi) Ister quest'i tamamlamak icin saldirirsiniz ister icinizde kalan pvp duygusunu tatmin etmek icin... bence buraya bile quest koyarak yeterince ozendirmisler rp'yi... tabi belki daha fazlasi olabilir ama helal olsun diyorum dusunmusler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: lord_gorthaur, 05 Ekim 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Benim olay şu Warcraft Dünyası bir olaya bağlı ve W3 bittiği yerden başlıyor->Artas-lich king iyi bir iki oluşturup dünyaya yine kaos getireçekler Yani hikaye nerden devam edecek non-pvp mi pvp? Cok yanlıs hıkaye burdan baslamıyor hıkaye taaaaa orkların duratordan buraya gelmelerıyle baslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: arcane, 05 Ekim 2004 15:40 tarihinde demiş ki: roleplay açısından şu an piyasadaki oyunlardan çok bi üstünlüğü olacağını sanmıyorum. roleplay yapan her yerde yapar.. ortamın roleplaye uyumlu olması önemli.ortamın roleplay e uyumlu olması da sanıldığı gibi roleplay i kolaylaştırmak değildir, roleplay e özendirmektir.senden başkaları da rp yapmazsa rp bi yere kadar.. Katılmıyorum arcane. Çünkü warcraft'ın taa velet halimizden beri bildiğimiz bir hikayesi var. Bir çok kez (single olarak) hikaye örgüsüne katılarak oynadığımız bir oyun. Bu yüzden bence EQ, CoH, AO, Eve gibi oyunlara göre üstün. Ha SWG var diyeceksin. Aslında 3 aşağı 5 yukarı swg neyse o olacak (holo saçmalığından öncesi). Belki fantazinin, rp'ye daha müsade eden bir yapısı olması nedeniyle bir gram fazla..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Qui, 05 Ekim 2004 16:46 tarihinde demiş ki: said: arcane, 05 Ekim 2004 15:40 tarihinde demiş ki: roleplay açısından şu an piyasadaki oyunlardan çok bi üstünlüğü olacağını sanmıyorum. roleplay yapan her yerde yapar.. ortamın roleplaye uyumlu olması önemli.ortamın roleplay e uyumlu olması da sanıldığı gibi roleplay i kolaylaştırmak değildir, roleplay e özendirmektir.senden başkaları da rp yapmazsa rp bi yere kadar.. Katılmıyorum arcane. Çünkü warcraft'ın taa velet halimizden beri bildiğimiz bir hikayesi var. Bir çok kez (single olarak) hikaye örgüsüne katılarak oynadığımız bir oyun. Bu yüzden bence EQ, CoH, AO, Eve gibi oyunlara göre üstün. Ha SWG var diyeceksin. Aslında 3 aşağı 5 yukarı swg neyse o olacak (holo saçmalığından öncesi). Belki fantazinin, rp'ye daha müsade eden bir yapısı olması nedeniyle bir gram fazla.. haklısın eskiden beri bildiğimiz karakterler eskiden beri bildiğimiz dünya eskiden beri bildiğimiz hikaye rp en üst düzeyde olcak[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar