dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Oynayan var mı bilmiyorum ama bilen varsa lütfen yardımcı olsun!Ben şu anda win98 olan bir bilgisayarın başındayım ve oyunu açamıyorum connection diyo ve öyle kalıyo ne yapabilirim?[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dragon raja... Java ile oynanıyordu en son client cıktımı?? (sorununun cevabı) firewall olabilirmi?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Yok değil hallettim sağol ilginç bi server bekliyosun 10 15 dakika geliyo?[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 peki hala java ilemi oynuyorsun? yoksa client falan cıkardılarmı? (emin değilim ilk cıktığında java ile giriliyordu) [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 05 Ekim 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar