Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kız arkadaşı sevindiriyim diye bir adet fotoğraf makinesi alıcam da, kör cahilim bu konuda açıkçası. bimeks, vatan ve hepsiburadaya baktım. en çok satan kameraler bunlar gözüküyor iki tarafta da. kağıt üstünde nerdeyse hiç bir farkları olmasa da burdan bir bilene danışayım istedim. var mı bu ikisinden birini veya bambaşka bir aleti tavsiye edecek? Nikon: http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-kamera/nikon-vma710ha-coolpix-s3100-dijital-fotograf-makinesi-%28gumus%29/productdetails.aspx?I_ID=54289#allImages Canon: http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-kamera/canon-a2200_gumus-canon-powershot-a2200-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=54272#allImages Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 fiyat aralığım yukarda belirttiğim makineler civarında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kompakt makinelerde canon daha başarılı. ama şu ikisinden şunu al diyemicem kağıt üzerinde baş başa gidiyor. git bi mediamarkta otomatik modda foto falan çek menülerini gezin beğendiğini al. bi de kız arkadaşa alıyosun madem, moru kırmızısı falan hangisinin varsa onu al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Dslr cihazlarda Nikon , compact cihazlarda Canon daha başarılı bana göre. Dslr kısmı tartışılabilir Canon da çok tutuyo ama compact cihazlarda bariz bi kalite farkı var bence canonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 nikkor lens (tu) ama bu tarz makinelerde sony daha iyi bence. ucuz olsun dersen olympus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sağolun arkadaşlar DH'de de benzer bi topic açtım da, biri, biraz daha paraya kıy şunu al dedi: http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-ixus-115-hs-is-fiyati,442298,3.html benim ilk iki gösterdiğimden 2 gömlek üstün aletmiş. MP'si az olsa bile, fullHD foto çekiyo falan. varsa böyle bi fark tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 o parayı verceksen 450 civarında çok güzel sony slim aletler var. biz ikisi içinden seçtik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yanlis yere post attim sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fujifilm finepix jv al niye dersen bilmiyorum bende ondan var çünkü hem panaromik'te çekiyor(çekmeye çalışıyor) içindeki yazılımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar