togi92 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya evet lutfen oyunu cd den yukledim ben ama nasil accam patch cok uzun suruo serveri falan nasil accam pls yardim .lick verin eger site gerkliyse[signature][hline]Don't speak i kno what you sayin so plz stop explainin dooon't speak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 www.euro-ro.net adresinden juno patchini indirip kurman lazım, daha sonra patche devam edeceksin. Patch bittiğinde oyuna girebilirsin.[signature][hline]8x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sorularını tek topic altına açsan daha iyi olacak. neden 3 topic aciyorsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angellyca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 amatsu/kulun ' u yukledıkten sonra herhangı baska bırsey yukleyecekmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hayır başka birşey yüklemenize gerek yok, yapcağı kısa bir patchin arkasından oyuna girebilirsiniz.[signature][hline]8x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar