Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 insignia al ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 İnsignia falan istemiyorum, polo gti-bocanegra arasında gidip geliyorum şu aralar Polo gti da çevremdekiler biraz kafamı çeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 astra al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 polo gayet makul. 3 kapısı da hayli alınable. rocconun sıfırına 70 lira vericene poloya 50 heryol deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 POLO gti dada bocanın aynı şanzıman ve çift turbo motoru var dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Motor ve sanziman ayni. Polo gti bocanegra dan az da olsa daha seri bi arac. Genel olarak polo nun icinde daha kaliteli plastik kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bence kalite farkı çok göze çarpıyor. poloyu almadan önce baya incelemiştim iki aracı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Osie16 said: POLO gti dada bocanın aynı şanzıman ve çift turbo motoru var dimi ?inatla cift turbo diyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 PM attığım gibi hocam ağız alışkanlığı çift turbo diyorum ama olayın çift turbo olmadığını biliyorum :) zaten çift turbo olsa bile fındık kadar turbodan nolcak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 adam yerin dibine soktu sequential turbo teknolojisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ben turboya turbo demem o turbo benim olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Turboyu eline almada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ahahhhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 El kol yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 dünya kadar malın olacağına fındık kadar turbon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 are you nutz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 synthesizer said: polo gayet makul. 3 kapısı da hayli alınable. rocconun sıfırına 70 lira vericene poloya 50 heryol deger astra>polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 astra zaten üst klasman. ama sürat gibi bi kıstasımız varsa opel çoooh geride o konuda. corsa opc bile ÇOK hızlı degil performansı polo gti ile aynı sayılabilir, fiyatı da aynı nerdeyse. bu durumda polo wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yeni citroen ds4 geliyor ha, onu da bekleyebilirsin. hatta geldi galiba mazda rx 8 de olabilir hatta, cok performansli arac o da, ama motoru pek bilinen bir motor degil onun da o eksisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 rx8ler 50 lirada tehlikeli oluyo, motor dusuk kmde elde kalıyo, benzini depoyu delsen daha yavas tuketiyo ama performans ve tarz olarak butun burda bahsi geçenlerin toplamı kadar basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 rx8 riziko. artı manuel tct li evo X a çık yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 performansli arac istemis arkadas ondan rx8 dedim, yoksa zor araba oldugunu biliyorum, ugrasmak gerekir surekli bakmak lazim, bir de benzin cok yer evet. soyle de yapabilirsin 150 hp bir arac alip ciple 180 200 hp civarina cikartabilirsin duzgun bir yerde yaptirirsan motora cok zarar vermez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 polo falan işte 220 230lara çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Kafayı bozucam en sonunda 200sx alıcam 10.000 lira harcıcam alayına tas cıkarcak topaktaki araçların :) O değilde bu Cerato Koup çok iyiymiş,alip R body kit takmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ya ne bocanegrası.Yapma öle sacma sapan seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar