hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bütün tarih kitaplarında okuduğumuz şu ülke şurayı şu sebeple ele geçirdi , şu imparatorluk şundan dolayı burayı ilhak etti,şu halk kendi çıkarlarını korumak için bu sebeple şuranın yönetimine el koydu gibi şeyler gayet normal geliyor .Türkler de bunlardan biri yani. Ayrıca ne zannediyorsun anlamıyorum güçsüzü ezmek ve kendi hegemonyanı genişletmek bütün dünya devletlerinin yaptığı birşey , Türklerin farklı olduğunu mu zannediyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 riglous said: Kürtler öyle yaşıyordu, biz anayasada onlara kazık attık diye çıktı bu olaylar diyorsun yani... O zamanki yönetimin de işi gücü yoktu, Kürt'lere nasıl kazık atarız diye aranıyorlardı zaten... Hatta anayasayı değiştirince "nası koyduk ama" nidaları yükseldi meclisten di mi? olaya öyle bakarsan öyle bi şey dersin tabi. nası koyduk değil ulus devlet yaratma arzusundan kaynaklanıyor o değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bu arzuya sebep olan olaylar neler abi? işinize geldiği kadarını alıp geri kalanını kesiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Nedir abi sen söyle o zaman , varsa bir cevabın söyle alla alla ya.Herşeyde haklısınız zaten bir yerde bir baskı varsa mutlaka karşı taraf hede yaptığı için hödö olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aslında büyük ölçüde dönemin gençken avrupaya giderek ya da avrupaya gidip dönmüş olan yahya kemal gibi yazarların din, dil, kültür vs gibi şeyler üzerinden birlik kurma fikirlerinden etkilenerek bu uygulamaları yapmış olabilirler. çok garip değil dönemi düşündüğün zaman. o dönemler henüz kültür asimilasyonu gibi konular üzerine düşünülmediği için çok doğal gelmiştir herkese topraklarımızda yaşayan bütün insanları kendi kültürümüze absorbe etme fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hedehodohop said: Nedir abi sen söyle o zaman , varsa bir cevabın söyle alla alla ya.Herşeyde haklısınız zaten bir yerde bir baskı varsa mutlaka karşı taraf hede yaptığı için hödö olmuştur Yok, ben de bilmiyorum. Ama ben dediklerimi desteklemesi için tarihi kanıt olarak göstermiyorum. Dedim ya ben dünümü hatırlamam. Ama siz epey biliyomuş gibi konuşuyosunuz. Konuşuyosunuz da söyledikleriniz tek taraflı. Kurduğunuz cümleler "Türkler bunu yaptığı için Kürtler bunu yaptı" ile sınırlı. "Öncesinde de Kürtler bunu yapmıştı" gibi bir cümle kurmuyorsunuz hiç. Hani bu kadar meraklıysanız nedenine niçinine, tek taraflı bakmayın olaya. Eğer tarihi kanıt olarak gösterecekseniz, belgesel gibi tezinizi savunan yayın yapmayın. Sokrat konuyu okusa gözleri yaşarırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ben yüzyıllardır saklanan gerçeği paticikte ilk kez gün yüzüne sunuyorum.Kürtler aslında satanın evlatlarıymış.Bütün bu problemler şeytani sauronla ittifak eden kürtlerin masum orta dünya halkı türkleri boyunduruğu altına almaya çalışmasından doğmuştur.Türklerin hiçbir suçu yok onlar ne yaptıysa aslında kürtlerde öncesinden hedeyi yaptığı için yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar