KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Absolut, 05 Ekim 2004 10:33 tarihinde demiş ki: :) 14"=35,56cm Allahım düşmanıma vermesin :) :D:D:D:D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sokaktaki telefon diregini satın alsaymıs. ama portatif istiyo galiba[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ehue iyiymiş walla güldüm kütüphanenin ortasında :)[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bence o kadar da güzel diil.. zaten espiri anlayışı olmayan yabancılardan da ancak böle irenç bi fıkra beklenirdi eheh..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dragonmax +1 hep aynı şeyler yabancılarda abuk sabuk şeylere gülüyorlar hep böyle bende ona dedimki lanet olsun dostum kıcın tekmelemek icin cok küçük şimdi bunun neresi komik? fixtir zaten bende ona dedimki eahea[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: uyushuk, 05 Ekim 2004 10:45 tarihinde demiş ki: dildoda viration almaz dicem hem espriye sıçana dam olucam hem de nereden biliyorsun kardeşim diye sorulara nail olucam : ) harbiden nerden biliyon? :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dynamick de soka soka bana laf sokuo iste napsin yazik.. ben orda kendi yorumumu kattim anlamadiniz kadin vibrator yuzundan kendinden gecmis demedim.. lol ne insanlar war..[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 o yorumun "ehehe bakın sadece ehehehe yazmıyorum anladım ingilizce biliyorum ben hehehe" diye yorumlanabilitesi var[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 türkiyenin en iyi ingilizce egitimi veren üç okulundan birinden mezun oldum ama su ana kadar hiç bi zaman ukalalik yapmadim.. yapmam da.. yorumlamadan önce bana sorsun sonra yargilasin..[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar