horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 önceden koydum mu hatırlamıyorum da.. süperdir. http://www.michal-macku.cz/gallery.htm[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 uzun uzun bakilacak cinsten resimler var.. kendini parcalayan resimler cok guzel[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ilk resim mesela kendini parcalamiyoki, adam bi bayrak tutmus ama parcalar gibi gozukmus o super olmus hehe dier resimlerde harbiden parcalamis ama :P genel olarak sevmedim ama, ne biliyim deforme olmus insan vucudunu pek sevmem :) bi de bu fotografciliga mi giriyo fotografcilik + photomanipulation a mi? adam cunku kolaj falan yapmis genel olarak[signature][hline]...valla! [Bu mesaj Volfied tarafından 01 Ekim 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ikinci resmi çok sevdim. (Gellage No.7)[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 yarmis abilerden..kendine has medium cikaranlara bayiliyorum ya..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 siyah-beyaz olması ortama ayrı bi gerilim katmış[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar