Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Admin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Süper geek beyler bir yardımınız lazım. http://www.golondra.com sitesinin hostunu değiştirdim. Yeni geçtiğim host'da ilginç bir problem ile karşı karşıyayım. Sitede türkçe karakterlerin gösteriminde hiç bir sorun yok. Site komple UTF-8. Gel gelelim facebook, linkedin vb sitelerde sitemdeki herhangi bir yazıyı paylaşmak için linki c/p ettiğimde postu gondermeden önce sayfadaki bir resim ve ilk cümle paylaşılırken türkçe karakterler sapıtıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Eski hostta böyle bir sorun yoktu. Internet'te araştırdım da birisi benzer sorunla karşılaşmış. Notepad++ ile bütün template dosyalarını UTF-8 e çevirdiğinde çözülmüş.. Deneyeceğim birazdan.
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Template dosyalarını UTF-8 without BOM'a çevir düzelir :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 dediğini okumuştum wordpress forumlarında da yaptıgımda syntax error veriyor baya bir php dosyasında.
Öne çıkan mesajlar