barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 arama çalışmıyor kesin vardır cevabı forumda ama; mümkün mü? hesabı satıcam da kendi hesabına accyi geçirmek istiyor arkadaş. veya tek mailde iki battle.net hesabı olabiliyor mu. nedir son durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 tek mailde iki battle.net hesabı olabiliyor ama ayırma yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Aynı soyadla hesap açılabiliyor bildiğim kadarıyla. O hesaba da karakter geçiriliyor. Ama soyad farklıysa olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 tamam sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ben daha önce 2 defa B.netten acc ayırdım ama gecenlerde bnm adıma olan arkadaşın acc si bnm b.netteydi mail yoluyla yazdım yine bilgileri kimlik vs gönderdim gelen cvp ta aynı kişiye ait aynı b.net accsindeki accountları ayıramıyoruz dediler. Ha bu arada snn bnette tek acc varsa onu satıcağın elemanın acacağı bnet e merge edersin acc bilgilerini göndererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar