elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 evet abi gitçem dedim ve gittim şu an manisadayım ve depremi bekliyorum izmirde zannedersem bugün yarın gelecek aman diyim dikkatli olun düdüğünüz suyunuz tuzsuz bisküvileriniz cep telefonlarınız baş ucunuzda olsun inşallah deprem olmaz ki olacak gibi çok yopun hisler içindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 tobe de ya! Tövbe tövbe tövbe diyin[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 manisaya kactin neoldu ? ölümdenmi kurtuldun. ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ulaaaa ne adamlar var adam manyakmısın lem sen deprem deprem dur allah askına acma bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 abi izmirde deprem olcak die kacip manisaya gitmis adam ahahah :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 LOL dalga geçiyorsundeğilmi... evet bence dalga geçiyorsun[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 abi pepeleğe noldu yane ismimizin karizması çizildi ama kullancıların da kestanesi çizilmemeliydi ![hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 tbe töbe töbe diyin[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 manisa sırf kaya izmirde 9 şiddetinde olsa burda 6 hissedilir.. valla ben pztsi ye kadar burda kalacam aklınız varsa sizde tetikte olun büyük felaketler olabilir izmirde (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehuhe :) manisa zaten dağlar arasına kurulu saklı şehir be :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 deprem manisada oluyomus simdi demi ehuehue :P :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 abi aslında kaderden kaçılmaz dimi... boşu boşuna devamsızlık ta yapmıyım bence 8,5 oldu zaten... iyi geliyom ben birazdan hadi eyvallah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kaderinde; Kaderinden kaçılmaz olduğunu düşünüp geri döndü ve kaderinden kaçılmaz diye geri döndüğü binanın deprem sırasında altında kalıp zor hayatını kurtardı Fakat "Kaderden kaçış yokdur" diyip eve dönmese idi bunlar olmazdı... Yazıyorsa:) dönme bence[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ahahahha lol:) koptum[hline]Bonus Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 gel gel :D ya bide abi taa manisaya gidicegine sole izmirde acik bi alana gitseydin ya hani daha yakin felan :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 internet solunumu yapıyorum ben o yüzden nette kalmam lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 benim icin internet daha onemli iste eheh ben manisaya gidilicek zamanda netteydim sen degidildin :-p eheh cividik yaws[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar