arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ceviz kabuğunda ikisini birlikte izlemek zevkli olmuştu , baya etkili olmuştu ikisinin birlikte kaldırılmasına şaşırmadım.[signature][hline]Prawler, 04 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ya benimsin ya toprağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 05 Ekim 2004 02:34 tarihinde demiş ki: emin çölasan'a salak demeniz komigime gitti aslinda.. onun kadar cesur bi gazteci haberci warmi?? dusunduklerini dobra dobra soyleyen.. herseyi aydinliga kavusturup da suçlulari direk gozler onune seren bi adam bu.. Hürriyetten bi keresinde kovuldu kösesinden birilerine laf etti diye.. sonra fax telefon ve internet hatti kilitlendi hurriyetin. adami geri cagirmak zorunda kaldilar.. sadece emin çölasan için hürriyet okuyanlar var.. bir kaç korumaya güvenio diosunuz peki bu adam devleti de agir dille elestirio.. bu korumalar onu devletten de koruyacak kadar ustun nitelikli derin adamlar mi?? onun gibi olaylairn ustune giden sahteci olmayan kim var soyler msinniz? ugur mumcu olduruldu belki fakat korunmadigi icin öldü.. boyle insanlar tabii ki korunucak.. nedemek ona siginio buna siginio.. yargitay baskani da korunuo o da korunuo bu da korunuo.. hürriyet okuourm evet ama sdece onu okumuorm. çok aydin birisi olmakla beraber herseyden haberi var.. geçmisi günümüze çok güzel uyarliyo.. kösesinden iktidara yalakalik yapmayan kaç kisi var?? birakin allah askina siz bu adama laf edemessiniz. etseniz bile bu sahsi fikriniz olur yüzbinlerce insanin fikrine saygisizlik edemessiniz.. yeni bi din kuralim sana, ertugrul ozkok allah, emin colasan peygamber olsun tam senlik edit:gerci farkettimde bu 2 adami yanyana yazmak veya benzetmek pek dogru degil ama emin colasan kadar kinci bir insan gormedim hayatimda, gozumde ertugrul ozkok kadar degeri yoktur o bakimdan boole dedim[signature][hline] [Bu mesaj amendment tarafından 05 Ekim 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 haklısın amendment[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 amendment önce böle beyinsizlik dolu zeka yoksunu msjlar atmana gerek yoktu.. ben hödügüm deseydin pm'den ben seni anlardim ztn.. ikincisi akrabam falan deil.. kinci olmasi eksi bi yan deil.. ben ertugrul'u sevdiimi sölemedim.. Fatih Altayli annemin arkadasi ve kendisi gittigi bi restoranda salatada sadece yesillik isteyip sadece bildiimiz yesillikler geldiinde garsonu onca müsteri arasinda rezil eden yerin dibine sokan bi idiottur..Dönegin tekidir.. Iktidara gore yazan bi kose yazaridir ne beklersiniz ki boyle birisinden? Nasil tarafsiz dogru haber yapmasini beklersiniz?? böyle aptalca seyler yazacaksaniz hic tartismayalim bile. yok o senin allahin olsun o peygamberin.. gidin allah askina ya.. Miço falan oku sen amendment emin çölasan seni asmis.. Onun gibi yasayan yok haklisiniz ama sonuçta olay yazi mi yoksa yasam mi?? bence yazii. nasil yasadigi ise umurumda deil. o kadar çok seyi duyan sadece kösesinden kurum kapatan kurum bastiran bir sahis.. türkiyede birisi emin çölasana'a bir canli yayinda bi laf etse öbür gün kösesinde neler yazar düsünemiorum.. bütün yolsuzluklari aciga cikartir. ki hakli.. Unakitan'in ve diger bakanlarin yolsuzluklarini kim ortaya cikardi?[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 05 Ekim 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar