Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dün 2006 5.20d gördüm 67 liraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Esh gerekeni söylemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bullbird said: hayırlı olsun :) bizde punto evo yu satıyoruz almak isteyen varsa burdan haberleşebiliriz 2011 model 7000 km 1.4 benzinli bişey yakmıyo 5-6 litre anca yer ortalama 40k ya kadar dizel-otomatik bi araç bakıyoruz ses sistemi iyi olması lazım,tercihen 1.5 yukarısı motor,100+ beygir olması bayırda bırakmasın sonra asdfasd arkada kaldı yardım lazım bu arada punto evoya alıcı varsa fiyat konusunda özellik konusunda konuşabiliriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ginaly said: hayırlı olsun. her gün köprü trafiğinde dur kalkla 5.8lt/100km'lik mutluluk yaşayan biri olarak senin adına sevindim (: teşekkür ederim. yarın sabah teslim alacam. ne derler. daha iyisi sizlere olsun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Esh said: dün 2006 5.20d gördüm 67 liraya... hic yoksa 150bin kmsi vardir onun. acikcasi 5 yillik ve o kadar km yapmis bi araba almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bmw DİYORUZ, 150000 DİYOSUN YA... !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 5.20d 150k da olsa ne olur? Allah gibi araba.. Tertemizdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Arma said: ginaly said: hayırlı olsun. her gün köprü trafiğinde dur kalkla 5.8lt/100km'lik mutluluk yaşayan biri olarak senin adına sevindim (: teşekkür ederim. yarın sabah teslim alacam. ne derler. daha iyisi sizlere olsun arkadaşlar. Ee aldın hadi gel de yorum yap sen de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Otomatiğe alışamadım tam. Biraz garip geliyor. Az daha kullanayım öyle yorumlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Vites değiştirirken ayağını manuel araba gibi gazdan çekersen daha az sarsar. Tavsiyem Tiptronic olarak bu şekilde kullanman. @Pasha, ben Countryman aldım. Scirocco'nun dolusuna baktıysan sana çekecekleri fiyat 75 bin TL olacaktı. 78 bin TL'ye Countryman S Pepper Otomatik (Cam tavanlı vb) alınabiliyor. Haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 su an 78 bin tl verebilecek durumda degilim malesef, ileride elim bollasinca bunu verip daha iyi biseye geicem zaten ama deve - akce hikayesi iste :) 66.500 e xenon, manuel, ayna paketli buldum bi tane hazirda. bi tane de siyah cam tavanli duz var 65.300 e. cok arada kaldim karar veremiyorum dsg mi yoksa opsiyon mu konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kararimi verdim ve araci aldim :) en gec cuma gunu araci teslim alicam. 160lik dsg ve interlagoslu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar