Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba almaca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bullbird said:

hayırlı olsun :)

bizde punto evo yu satıyoruz almak isteyen varsa burdan haberleşebiliriz 2011 model 7000 km 1.4 benzinli bişey yakmıyo 5-6 litre anca yer ortalama

40k ya kadar dizel-otomatik bi araç bakıyoruz

ses sistemi iyi olması lazım,tercihen 1.5 yukarısı motor,100+ beygir olması

bayırda bırakmasın sonra asdfasd

arkada kaldı yardım lazım

bu arada punto evoya alıcı varsa fiyat konusunda özellik konusunda konuşabiliriz sdf
Mesaj tarihi:
ginaly said:

hayırlı olsun.
her gün köprü trafiğinde dur kalkla 5.8lt/100km'lik mutluluk yaşayan biri olarak senin adına sevindim (:

teşekkür ederim. yarın sabah teslim alacam.

ne derler. daha iyisi sizlere olsun arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
Arma said:

ginaly said:

hayırlı olsun.
her gün köprü trafiğinde dur kalkla 5.8lt/100km'lik mutluluk yaşayan biri olarak senin adına sevindim (:

teşekkür ederim. yarın sabah teslim alacam.

ne derler. daha iyisi sizlere olsun arkadaşlar.

Ee aldın hadi gel de yorum yap sen de :D
Mesaj tarihi:
Vites değiştirirken ayağını manuel araba gibi gazdan çekersen daha az sarsar. Tavsiyem Tiptronic olarak bu şekilde kullanman.

@Pasha, ben Countryman aldım. Scirocco'nun dolusuna baktıysan sana çekecekleri fiyat 75 bin TL olacaktı. 78 bin TL'ye Countryman S Pepper Otomatik (Cam tavanlı vb) alınabiliyor. Haberin olsun.
Mesaj tarihi:
su an 78 bin tl verebilecek durumda degilim malesef, ileride elim bollasinca bunu verip daha iyi biseye geicem zaten ama deve - akce hikayesi iste :)

66.500 e xenon, manuel, ayna paketli buldum bi tane hazirda. bi tane de siyah cam tavanli duz var 65.300 e. cok arada kaldim karar veremiyorum dsg mi yoksa opsiyon mu konusunda.
  • Yeni Oluştur...