Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Arattım ama bulamadım. Initial D First Stage Bu animenin dvd-rip ya da hd olarak nereden indirebilirim ya da bulabilirim bi yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 animesini salla müziklerini dinle http://www.youtube.com/watch?v=BJ0xBCwkg3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Benim top 5 ime çok rahat girer. Hala bir AE86 nin hayalini kurarım . Çok pahalı kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 stage 5 ile ilgili söylenti varmış doğrumudur acep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 warez-bb de arat. ben oradan indirdim 2 ve sonrasını. 1de vardır. @Kaede Şarkıları tam arabada dinlemelik "cıstaklı" müzik. :D Dvd'den ingilizcesinde şarkıları falan değiştirmişler amerikan kamyoncu müziği olmuş direkt. O yüzden japoncası bence daha iyi. dvd-ripler öncelikli ingilizcesi seçilmiş oluyor genelde. ona dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 oha intihal D okudum, eğitim sandım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Valla Kaede müziklerini de ben sevmiyorum ama anime klasikler arasında benim için =) evet warezden değil de nyaa dan bulabildim sonunda dvd-rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bu arada bu Toyota Splinter Trueno dan Türkiye'de yok sanırım. Arattım ama bi tane satılık ilanına denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bağdat caddesinde bikaç sene önce bi ae86 görmüştüm. Bu arada 5th stage'in ilk 2 bölümü çıkmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Benim çok hoşuma gitti, millet genel olarak arabacı mantığı işte diyerekten izlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AsbOOPkmEGw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar