Lexius Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Şimdi selamlar.. Hani böyle elinizde olan eski kartlardan , elinizden çıkarmak istediğiniz kartlar varsa alabilirim ^^ hani hibe ye açığım eheh ^^ ben de veericüüm bişiler tabiki bakarız anlaşırız yani teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Van_Kenobi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Elimde eski ve değerli-değersiz bir çok kart bulunuyor. Artık oyunu takipedip oynamam mümkün olmadığından kartların tümünü satabilirim. Sayı ve miktarı çok hatırlamıyorum, eve gidince bakar genel bir bilgi veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Eski deckimi vereyim sana makul fiyatında kutulu ve jelatinli (hani şu kartları koruma adına içine koyduğunuz şeffaf şeylerden).Seneler önce bıraktığım için artık deckimin adını da unuttum ama bu mutli color'lı kartların yeni geldiği senede yaptığım bir deck.İlgilenirsen pm at detayları yollayım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Benim burada bir başlığım var. 200 kart. Ama 50 60 lira diyeceksen satmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?27,5684039,5684039#msg-5684039 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar